Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jo, nadhodnocuju, ale splatter komedie je moje krevní skupina, navíc je skoro ohroženým druhem, takže mně to žile netrhá. Skupinka spratků při narozeninové oslavě přivede chudáka klauna do hrobu, za což si jim ten šašek drsně pomstí za několik let, až dojdou do adolescentního období, při jedné opět narozeninové hauspárty. Vtipné, krvavé, zcela jistě pro někoho sračkoidní, ale já se vysmál dosytosti. Týnejdžrská komedie jak má byt! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zastesklo se mi, tak jsem po HODNĚ dlouhý době vyčmuchal i nějakou tu vyvražďovačku. Tahle je komediální, v hlavní roli klaun (nesnášim ty zmrdy) z hrobu, s docela slušným nápaditým brutálem a la Troma - tedy nápaditým rozuměj, není to jen monotónní ohánění se nožem. A je to ta nejklasičtější subžánrová šablona - tragická smrť, po letech jsou z prcků teenageři a ublížený magor se vrací pomstít na párty. Co jiného dodat, než co už tu padlo... Vůbec žádný klenot, kde úplně chybí napětí i pořádné charisma jakékoli z postav, ale na druhou stranu dostatečně v pohodě oddychovka, vymlácení kočičích životů jsem se i já -kočičí milovník- chtě nechtě musel zasmát. Víte-li ucházející slashery v rozmezí posledních pár let, co jsem nehodnotil, budu rád za tip ;) (dík Bloody13) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Já to vždycky věděl, že tihle klauni jsou pěkní parchanti, o to spíš, když je to klaun-zombie... Výborná hororová komedie z Irelandu (no vida a to jsem u Grabbers psal, že je to nejspíš na dlouhou dobu poslední irský horor. A to mi Stitches sedl ještě víc), s klaunem, co je FAKT vtipnej a navíc má stejnej chraplavej hlas jak Tom Hardy :-) Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za stíhací scénu na tříkolce ještě jednu přihodím :-) Gore sice digitální a spíš srandovní, ale zmrzka z mozku nebo nafouknutá hlava byly, narozdíl od umlácené kočky, fajn... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Amatérská kokotina, ale ještě celkem snesitelná.Marně byste hledali atmosféru, McMahon si absolutně neví rady s vyprávěním příběhu, film mu vůbec nedrží pohromadě, výprava se mu doslova rozpadá v rukou a jen točí scénu po scéně, které na sebe násilně stříhá a vůbec nevede herce aby mu v tom splácaném guláši něco dokázali odehrát.Zajímavý je, že začátek na dětský oslavě s dětskýma hercema mu jde dobře a film vypadá na malou chvilku jako profesionální, ale to vše se vypaří po pár minutách.Příběh nená cenu vůbec komentovat, typický snůžka zhovadilostí a nudných keců před příchodem klauna.Čekal jsem nějakou tlející děsivou hroudu, ale klaun za 6 let pod zemí vypadá úplně stejně jako když na párty "upad" na nůž.Atmosféra neexistuje, herci hrajou křečovitě a zasekaně, vraždy sou nudný a směšný ( trapný né zábavný ) a já v tom zoufale nepovedeném výplodku hledám nějaká pozitiva.Na 2* to je s vodřenou prdelí, hlavně za toho natvrdlího kámoše co zpunktoval tu párty, klaunovi se občas povedla solidní hláška a asi 4x sem se docela zasmál a Lorna Dempsey je kurevsky šukatelná, jinak se nedá mluvit vůbec o ničem.Většina z nás, amatérských tvůrců tvořících v ČR by to natočila s prostředky režiséra McMahona daleko lépe, svižně, zábavně, brutálně a s daleko větší porcí černýho humoru a hlavně pevnějšího vedení příběhu.Amatéřina hadr, z Conora nic moc nebude.35%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama