Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že snímek vznikl z popudu (minimálně mimo Británii nepříliš známého) komika Rosse Nobla lze od něj očekávat velkou dávku originálního humoru a, čímž většinou snímky komiků trpí, nekompaktní děj. První předpoklad se plní jen z části. Neotřelý způsob humoru je použit zejména ve velmi zdařilých scénách mordů, které jsou hlavní devizou snímku. Vynikají zejména nápaditostí a použitím slow motion. Krom jednotlivých vražd ovšem Stiches trpí značným nedostatkem tvůrčí invence, což je citelné v každé scéně, kde absentuje klauní zabiják. Ostatní postavy nemají šanci děj nijak táhnout. Herecké výkony jsou mdlé, a herci nemají absolutně žádné charisma, což činí sledování neoriginálně konstruovaného děje o to útrpnějším. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia ako lusk. Deti nešťastnou náhodou zabijú na narodeninovej oslave klauna a on im to príde po rokoch vrátiť, samozrejme aj s úrokmi :). Filmu vládnu naozaj veľmi vynaliezavé mordovačky (hlavne ten dáždnik bol odporný) a celé je to ladené do príjemnej komediálnej roviny, ktorá je obohatená pár podarenými hláškami. U mňa nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zcela typický koncept. Děti někomu v mládí ublíží (konkrétně někoho zabijí) a dotyčný vstane z mrtvých a po letech přijde dětem vše vrátit i s úroky. Dokonce se na druhé straně naučil nějaké ty "kouzla", která mu během života absolutně nešla. Čistokrevná komedie, kde se divák může těšit na řady velice originálních zabití. Už po úvodu je člověku zřejmé, jak se to bude celé vyvíjet a jak to celé dopadne. Film nemá ani minimální potenciál diváky čímkoli překvapit. Opravdu vsází pouze na humor, který někdy funguje a někdy zase ne. Celkově jsem se zásadněji nenudil, proto dávám alespoň slabší 3 hvězdičky. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jo, nadhodnocuju, ale splatter komedie je moje krevní skupina, navíc je skoro ohroženým druhem, takže mně to žile netrhá. Skupinka spratků při narozeninové oslavě přivede chudáka klauna do hrobu, za což si jim ten šašek drsně pomstí za několik let, až dojdou do adolescentního období, při jedné opět narozeninové hauspárty. Vtipné, krvavé, zcela jistě pro někoho sračkoidní, ale já se vysmál dosytosti. Týnejdžrská komedie jak má byt! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno