Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně navnadil a já jsem očekával, že se z klauna po návratu stane něco jako Funny Man, ale bohužel. Přesto se jedná o docela roztomilou blbinu plnou mozků a střev a taky sympatických herců. Až budou příště Amíci hledat herce pro ty svoje romantický hovadiny, ať si skočej do Irska. Třeba pak aspoň čtvrtina z nich bude aspoň trochu koukatelná. 50% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zastesklo se mi, tak jsem po HODNĚ dlouhý době vyčmuchal i nějakou tu vyvražďovačku. Tahle je komediální, v hlavní roli klaun (nesnášim ty zmrdy) z hrobu, s docela slušným nápaditým brutálem a la Troma - tedy nápaditým rozuměj, není to jen monotónní ohánění se nožem. A je to ta nejklasičtější subžánrová šablona - tragická smrť, po letech jsou z prcků teenageři a ublížený magor se vrací pomstít na párty. Co jiného dodat, než co už tu padlo... Vůbec žádný klenot, kde úplně chybí napětí i pořádné charisma jakékoli z postav, ale na druhou stranu dostatečně v pohodě oddychovka, vymlácení kočičích životů jsem se i já -kočičí milovník- chtě nechtě musel zasmát. Víte-li ucházející slashery v rozmezí posledních pár let, co jsem nehodnotil, budu rád za tip ;) (dík Bloody13) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak původně se mi do toho nechtělo ale nakonec jsem parádně překvapen. Hororová komedie jak má být over-the-top, brutální a zábavná. Hlavní postavy jsou debilní prasata a klaun jakby smet. Jeho vraždy jsou poměrně vynalézavé a hlavně krvavé. Humor je jednoduchý ale postačí. Hodně jsem se bavil tak jak dlouho ne a pár scén jako třeba jízda na 4 kolce mi utkvěla v paměti. Parádní film. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Oslava desať ročného chlapca je v plnom prúde. V závere párty prichádza zlatý klinec programu - Klaun. Jeho frky však nie sú najoriginálnejšie čím sa stáva pre skupinkou malých spratkov terčom nevyberaných posmeškov. Keď už sa zdá, že to nemôže byť horšie, klaun po nešťastnej zhode náhod, ktorej deti dopomohli, prichádza o život. Po niekoľkých rokoch sa však vracia zo záhrobia, aby sa pomstil všetkým, ktorí sa onoho večierka zúčastnili. Starý taliansky horor v novom šate doplnený o niekoľko štýlových gagov, čierneho humoru ( scéna s mačkou, fúkacia hlava, Sagan vs Velitsovci ). Prvá polovička mi neprišla nijak zaujímavá, no v tej druhej som sa nie len pobavil, ale videl aj niekoľko slušných gore scén. Všetko je to však na priemernej úrovni. S prižmúrením jedného klaunov-ho oka, úroveň troch hviezd. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozkošný splatter, kde není o chutně nechutné scénky žádná nouze a dojde i na násilí na zvířeti. V pitoresknosti a nereálnosti pak McMahon zachází přesně  o jeden krok za hranici normálna a tak všechny postavy a jejich charaktery jsou téměř normální a celé vyprávění se jen lehce houpe ve vlnách podivna. Gejzíry krve, střeva jako nafukovací balónky, mozeček alá zmrzlinka, kočka jako obušek.... Ten klaun je prostě čtverák! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama