Reklama

Reklama

Pán války

(neoficiální název)
  • USA Warlord
všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2007, 12 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek WARLORD pojednává o malém chlapci, kterého jednoho dne přestane bavit jeho stereotypní život a tak se rozhodne vše vzít do svých rukou a vyhlásí celému světu válku. (Dawid199)

Recenze (11)

whack 

všechny recenze uživatele

Každý jeden aspekt tejto civilizácie je absolútne neprirodzený pre živú bytosť. Jedy v každom jedle, výuka pre život nepoužiteľná, brainwashing z každej strany, zásady, žiadna angažovanosť a vlastné nápady. Je nemožné byť politicky a hospodársky slobodný, ľudia musia mať k všetkému návod a normy, lebo sa odnaučili používať vlastné mozgy, sú nespôsobilí. Jediný pokrok je cez cestu späť. Warlord bude moje dieťa. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebudu hrát hry, z nichž hloupnu!" No tak to já si zase zahraju. Já totiž nechci žít znovu na stromě, ale trochu méně éček v potravě, bordelu v ovzduší či vodě a farmaceutické lobby by tomuto světu jen prospělo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Epický příběh o vzepření se proti síle mocných, za časů vlády pánů temna, povstal ten, jež prozřel pravdu o jedu dnešní společnosti. Aneb příběh o chlapci, který nechtěl upadnout do stereotypu dnešní společnosti bez hodnot a cílů. ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník říci? Odhoďme oblečení a vraťme se zpátky na stromy? A když při tom zdlábneme psa, nebude to na škodu? Ne, děkuju pěkně. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Skutečně nápaditý filmeček, který by byl k popukání vtipný, pokud by zároveň nebyl tak tragicky reálný a v zásadě pravdivý. Trpí možná jen trochu přestřeleně epickým závěrem, tak daleko to snad nedopracujeme. Každopádně jak to dopadne s pejskem, snad bylo každému jasné od první scény. :) ()

LucTheGreat odpad!

všechny recenze uživatele

WHAT A SICK MOVIE!?! Co za zvráceného člověka tohle mohlo vymyslet a natočit?! A proboha, jak do toho mohli rodiče uvrtat své děti?? Doporučuji zapálit, nechat shořet, popel zalít do betonové kostky a tu zahrabat 100 kiláků pod zem. A onoho tvůrce zažalovat, odsoudit a nechat shnít za pokus o vraždu umění. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho, jak jsou děti ovlivňovány rodiči a přísloví: "jablko nepadá daleko od stromu" má také něco do sebe. ()

Reklama

Reklama