Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (861)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Milé akční překvápko, které se liší od těch ostatních tím, že tenhle počin byl vtipný. Pokud zde Gay Pearce Bruceho v nejlepších letech, co se týče hláškovitosti, netrumfl, tak ho minimálně dorovnal. Je zde vidět, že scénář psalo více osob, takže jsou dialogy hlavního hrdiny dovedeny k dokonalosti. Bohužel už nezbyl čas a asi ani chuť na nic dalšího. Příběh je debilní, akce za nic nestojí, ale jak už jsem výše zmínil - film je vtipný. Hlavní hrdina nevypouští z úst taková ta stereotypní hovna, jaká bychom v podobných filmech očekávali. Všemu co řekne se dá zasmát, nebo to alespoň přejít bez pocitu trapnosti. Člověk je poté ochoten odpustit filmu ledacos. Za zmínku stojí počáteční honička, závěrečný let skafandrem z oběžné dráhy i zázračnou proměnu hloupé blondýnky v novodobého Colomba. Solidní 3*. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je film až také veľké béčko s lacným príbehom, rýchlym strihom a príliš moderným vizuálom. Inak to má sympatického hrdinu, ktorého hláškovanie je podobne zábavné ako v Smrtonostnej pasci či v Poslednom skautovi. Útek z MS-1 je síce jednorázová, ale celkom príjemná záležitosť. Spomienka na hrdinov hláškujúcich s kadenciou guľometu. ()

Reklama

Sonnery 

všechny recenze uživatele

O popularitě hry Maincraft není pochyb, protože se s ní už dělají i filmové triky. Jenže Lockout není o tricích, scénáři, poselství, správném vaření nebo pašování metanolu, Lockout je o hrdinovi! Ano, přesně, jak píše Gilmour93, takový devadesátkový hrdina s kupou nekompromisních hlášek tu chyběl a se zbytkem mi můžete vylízat profil... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Strašně mizerně odvedená práce na úvodní digitální honičce mi téměř znechutila další sledování. Už jsem se zděsila, že začínám být v poslední době závislá na výběru béčkových ujetostí! Musím ale uznat, že dál to byl jinak velice příjemný sci-fi film, jedoucí po celou dobu ve svižném, akčním tempu, i když je od začátku hned každému jasné, komu se podaří z vesmírné věznice zdrhnout, žejo. Hlavní záporák se jim ale poved. To byl vrah jak víno. Chlípné, impulsivní, nevyzpytatelné a na první pohled totální mačo s výrazem úplného dementa a s netrpělivým, potetovaným ukazováčkem na spoušti. Co mě však docela pobavilo, byl závěr počínající sestupem ve skafandrech skrz atmosféru ... i vzhledem ke svému žánru - ha ha ha. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MS 1 - VĚZENÍ S MAXIMÁLNÍ OSTRAHOU....: OBRANNÝ SYSTÉM JE AUTOMATICKÝ... SOLÁRNÍ SYSTÉM, NA BÁZI VZDUCHU... AUTOZAMĚŘOVACÍ 100MM DĚLA VYROBENÉ MILLAND AEROSPACE..... /// a Marion Snow, odsouzenej na 30 let za vraždu prvního stupně a špionáž proti USA ( bez možnosti podmínečnýho propuštění – smolař!). Guy Pearce je zrovna ten typ, kterýmu by to tam mohlo slušet a na konci mu jeho roli bude závistivě pomlouvat (no tak určitě, dal tam srdíčko, štěstíčko u něj taky stálo...) třeba i Bruce Willise (topící se ve sračkách). V Bessonově duchu (a s nevokoukanejma ksichtama) všechno běží jako po másle: akce – maličko keců – akce – problém – akce - ..... (podle chuti si doplň sám...). Vobčas to zahapruje v CGI, taky u fanatickejch hledačů logiky může nastat kolaps, ale jinak je to PARÁDNÍ BLBÁ ZÁBAVA, páchnoucí béčkem a prošpikováná stejně laděným humorem od začátku do konce. DOST BYLO PŘEDEHRY, JE ČAS VYPADNOUT! Já bych si s dovolením také vzal..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su blázen do potetovanejch čuráků, odsouzenejch na doživotí. 2.) Přemejšlím co si voblíct, abych neshořel v atmosféře. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Keď bola stanica zničená prostredníctvom (predpokladá sa) jadrovej hlavice, existuje veľmi malá šanca, že by Snow (Guy Pearce) a Emilie (Maggie Grace) prežili pri náhlej spŕške detritu. Atmosférické hustoty v takýchto výškach sú veľmi nízke, čo znamená, že je ľahké dosiahnuť vysoké rýchlosti v dôsledku nedostatku výrazného odporu. Emilie zasiahol veľký kus kovu do chrbta, a pre porovnanie ISS vykonáva manévre na vyhnutie sa detritu veľkého už 10 cm kvôli kinetickej energii, ktorú nesie. Hoci by ich obleky mohli ochrániť pred vypaľovaním v atmosfére, ich vzdialenosť od stanice v čase výbuchu robí prežitie extrémne nepravdepodobným. (Pat.Ko)
  • Hlavní antagonisti, bratia sa volajú Alex a Hydell. Alek Hidell bolo falošné meno, ktoré používal Lee Harvey Oswald. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama