Reklama

Reklama

Superman/Shazam!: Návrat černého Adama

  • USA DC Showcase: Superman/Shazam! - The Return of Black Adam

Obsahy(1)

Čaroděj Shazam! si mladého Billyho Batsona vybral za ochránce světa a on se stává nejmocnějším smrtelníkem na světě. Billy bojuje po boku Supermana proti zločinnému Černému Adamovi a v tomto novém a mimořádně dlouhém krátkém filmu rychle objeví problém, kterému nakonec musejí čelit všichni superhrdinové – bojuje za spravedlnost? Svým vlastním problémům čelí v této zcela nové kolekci i další čtyři oblíbení superhrdinové DC Comics – Jonah Hex, Green Arrow, Black Canary a Spektra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Nepoznal som veľmi Captaina Marvel, ale musím povedať, že mi je vskutku sympatický...i keď sa moc podobá na Thora. Na krátkometrážny film je dej podľa mňa dosť obsiahli, a vskutku zabavi. Je to jeden z tých zaujimavejšich pribehov so Supermanom, keďže tam nie je typická rutina (Zloduch - Superman - zatknutie zloducha - zloduch ziska kryptonit - zloduch s kryptonitom da Supermana do pasce - niekto obycajny oslobodi Supermana - Superman chyta zloducha) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele, padá hvězda. Přeju si, abychom už navždy byli spolu........... Superman se zde vyrovnává z návratem Černého Adama. A jak to tak v příbězích o Supermanovi bývá, budou zde létat auta, bořit se budovy a hřmít blesky všech barev. Uvidíme a uslyšíme vznik legendy zvané Kapitán Marvel. CITÁT - Pokud vládnu silama Bohů, nejsem sám pak Bohem?......... Tento příběh je kupodivu o deset minut delší než ostatní z této série. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Povedený kraťas. Už jen tím, že jde vlastně až na kratičký úvod a intermezzo o 22 minutový souboj Supermana a Captain Marvela proti Black Adamovi. Potěšila mne trochu odlišná animaca oproti Superman/Batman: Apokalypsa a dalším snímkům. Samotné DVD je dobře provedené zkompletování série kraťasů od DC Showcase, navíc doplněné o jednotlivé díly z animovaných seriálů(Justice League: Unlimited, Batman: The Brave and the Bold a Batman: The Animated Series) v nichž Captain Marvel, Spectre, Jonah Hex a Green Arrow vystupují. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná jednohubka. Dvecetiminutová, téměř nepřerušovaná rubačka s božskými postavami a luxusní animací. Tohle můžu. Klidně to mohlo být delší, protože postava Captaina Marvela má prostě neskutečně boží potenciál. A ani ten Superman mi tady nevadil, ale naštěstí nemá zas tak moc prostoru. Tenhle kraťas je prostě boží. 75%. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas jsem uvítal hlavně kvůli vyobrazení původu Captaina Marvela, se kterým jsem se do téhle doby vlastně pořádně nesetkal. Stejně tak jako s Black Adamem. Tudíž tu mám hned dvě nové postavy a bijce Supermana, který zde sice hraje až druhé housle, ale i tak je parádní. Jinak opět skvěle využitých 22 minut, tak jak je u DC zvykem. Obecně hodnotím tenhle balíček Showcase jako velmi zdařilí a pěkně obohacující animované universum DC komiksů."SHAZAM!" ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama