Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Hodně bídné pokračování.. Po skvělé jedničce a po hezké dvojce přichází naprosto zbytečné pokračování (Dvojka taky nemusela být). Co film dal ? Nové, pitomé postavy a zbytečný a hlavně béčkový příběh, který jsme mohli (až na pár vyjímek) vidět v neanimovaném Garfieldovi 2. SNAD už si tvůrci dají pokoj a dají Boogovi a jeho partě klid. 32% ()

pufina 

všechny recenze uživatele

3. díl a už proboha, u všech skřetů doufám, že poslední! Ruská medvědí baletka byla naprosto příšerná jako zvířecí postava. Boog a plivací lama se mi líbili a tím to končí. Kdyby byl děj propracovanější a nebylo by všechno tak strohé a převídatelné, pak by si to zasloužilo lepší hodnocení, ale s tímhle to jináč nejde, promiň Boogu.. ()

Reklama

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička se dala s výhradami přežít (2*), ale už ta byla jedním z těch slabších animáků. Dvojka už byla naprosto zbytečný hnůj (odpad!). V klidu mohu říct, že trojka se už oproti dvojce nezhoršila. Ono to už snad horší být nemůže. Protivné postavy, nevtipný humor, odfláknutá hnusná animace atd. Fujtajksl. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

slimi2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, stačí že sem třetí díl Lovecký sezóny, viděl celou až na potřetí, protože jsem předtim dvakrát v průběhu usnul...Nicméně je pravda že jsem si to vždy pouštěl po půlnoci:) Příběh působí strašně vynuceně v tom smyslu, že tvůrci už nevěděli moc kam v tomhle prostředí šáhnout....Bohužel v tomhle případě by už bylo lepší nikam nešahat...Nejlíp sem se bavil při skečích při titulkách....to o něčem svědčí.... ()

Mattin 

všechny recenze uživatele

Na túto rozprávku som sa celkom tešil... O to horšie bolo to sklamanie už po prvých pár minútach filmu. Trápny humor, hrozná animácia, nedomyslený príbeh... A takto by som mohol pokračovať veľmi dlho... Zíral som na to s otvorenou pusou a nechápavým pohľadom s očakávaním že si z nás autori len vystrelili a dalej sa ukáže ta skutočná lovecká sezóna... No takto som na to pozeral od začiatku až po koniec... Dúfam že o štvorku sa už pokúšať nebudú... :( ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama