Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že se všichni chovaj jak kreténi, když je tu James Frain s konstatnim strašně zlym kukučem a James Caviezel, jemuž ten ublíženej výraz zůstal ještě z doby, kdy ho Gibson křižoval. Navíc ta Frainova rašple měla úžasnej výstřih. Když k tomu ještě přičtu, že se furt něco dělo (i když v 80% strašný hovadiny), tak to vidim na pěknejch 50%. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Film kde sa matka dvoch detí zmocní samopalu a začne tam strieľať ako profíčka asi nebude zrovna ten najlepší kúsok. Ale aj napriek svojej naivnosti, predvídateľnosti a pár trápností si film zaslúži aspoň pozornosť svojej neutíchajúcej drámy ktorá pomaly ku koncu síce uhasína ale je zároveň príjemnou thrillerovou jednohubkou. 2,5* ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nic na filmu výrazně nevadilo. Opět skvělej Caviezel, jeho rodina, záporáci. Přesto mne klišé nějak přechází, chtělo by to nějaký parádní moment, ale nevadí, nenudil jsem se a shlédnutí nelituji. Akce fajn, sice mne mrzí, že Caviezel nepředvedl nic ze svého repertoáru Krav Maga, ale od toho mám Person of incerest. Přestřelky špatný nejsou, aj tu je jeden souboj, kterej spíš připomíná wrestling a pár honiček. Je to hůř sestříhaný, ale vizuální stránka vypiplaná a film funguje, je to takový přímočarý survival. Víckrát si to nepustím, přesto jsem se bavil. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dobré akčné B-čko. Trochu vykrádačka Vojáka. Prostredie veľmi nemalo čo ponúknuť. Zato dej bol lepší ako som čakal. Herci taktiež v pohode. Heroické výkony ( škrtenie reťazou ) pripisujem veľkému množstvu adrenalín v krvi. Autá, zbrane, ženy, jednoducho všetko, čo taký film potrebuje. A ani aligátor sa neobjavil, čo ho asi každý očakával a tiež kvitujem, že sa mi nepodarilo tak úplne prekuknúť scenár. Mrzí ma však otrasný strih v akčných scénach. Kamera mala svoje muchy ale aj v skutku zaujímave zábery. 3 z 5 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - To jsem takhle jednou už chtěl kolem jedné hodiny jít spát, když v tom jsem náhodou zapnul Nova Cinema a James Caviezel, kterého budu mít už napořád zafixovaného jako Ježíše Krista, mě přinutil nejít ještě spát. Nejenom, že jsem si film mohl vychutnat bez jediného přerušení, ale taky se mi dostalo 80 minut napínavého thrilleru, kde jsem by po celou dobu přikován k pohovce a čučel. 70% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama