Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná píčovina s debilním scénářem, bez špetky napětí či nějakého emočně silného momentu.Tři debilové v domě a jeden z nich je vrah, kdo je ten vrah vám díky debilnosti scénáře dojde zhruba po půl hodině.Tý vypatlaný krávě sem přál smrt co minutu, jelikož z ní scénář udělal dokonalého debila, to stou pistolí ve sklepě mě bude strašit ještě hodně dlouho, píča se rozeběhne k vrahovi, místo toho aby si tu zbraň hned odemkla tak s ní běží k němu....bože né próč můžou takový idioti bez talentu psát a točit takové zbytečné a hrozivě hloupé mrdky.Verbal 4* kokot, tenhle burger king který dokonale zmrdal celou databázi a dělá z ní stále větší frašku pro partu svých vypatlaných fanoušků, rozumí filmu jako já spalovacímu motoru, prej intenzivní.....tvl ale intenzivní přísun zhovadilostí v tupém scénáři.Tohle hovado s filmovým vkusem larvy bude osočovat ostatní uživatele, že jsou to hovada co nerozumí filmu atd. atd. a bude si tady hrát na šéfa.......svět se v prdel obrací.0%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Představte si, že dáte prcka na hlídání babičce a po kulturním zážitku se těšíte že Vám manželka udělá super večer v sexy oblečku. To zní fajn že jo? Jenže zrovna k Vám do baráku musel ten samej večer přijít vrahoun, který má úplně jiné plány a dle jeho názoru jsou důležitější než ty Vaše takže Vám všechno pěkně podělá a jelikož byl doma o dost dřív než vy, tak se stihnul i náležitě připravit. Tolik k příběhu. Film se vleče a i vrah se drží zásady, že co se vleče neuteče, ale má to celkem slušnou atmosféru a vrahoun obecný má pěknou masku takže mu to loudání se po baráku odpustím. Jinak co je vrah zač mi došlo docela rychle takže šokující závěr se nekonal ale třeba to někoho překvapí. Titul DEMENT FILMU získává bezkonkurenčně hlavní hrdinka, která dělá co může, aby jí vrah oddělal. Jenže podaří se mu to, když se sám táhne jak smůla a do jejího mordu se mu nechce? Mrkněte a uvidíte... ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Krasny priklad toho ako sa da aj za male peniaze urobit skvely thriller. Staci jeden dom, traja herci, nejaky ten gore a napad. Ocenit by som chcel aj kameru... hlavne uvodna cast ked vlastne zabijakovi nieje vidiet do tvare... vyborne vykreslene a technicky zmaknute. Skvela scena sialenstva s basketbalovym kosom. A zaver som skutocne necakal. Keby sa po hodine nezacala pani domaca chovat iracionalne stylom, ze najprv pojdem po schodoch hore za vrahom a az potom si odomknem kohutik na pistoli... popripade pocula som zamok dveri a teda odbarikadujem sa z izby a idem sa pozret ci skutocne vrah odisiel, tak perem plny pocet. Takto v ramci tohto subzanru nizkorozpoctoveho "houminvejžn" ide skutocne o podareny kusok. 80% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Na Home Sweet Home nejvíce oceňuju úvodních dvacet minut, které jsou v subžánru "home invasion" poměrně dost ozvláštňující. Ve velmi pomalém tempu v nich vidíme záporáka, jak si připravuje půdu. S kladnými hrdiny se tak poprvé setkáme až zhruba ve dvacáté minutě. Tempo ale zrychlí jen minimálně, tohle je slow-burn horor o třech postavách a jednom domě. Pokud se člověk nebude zbytečně zabývat otázkou, proč to psychopat vlastně dělá a co přesně chce, a odpustí hlavní hrdince, že si jednou nebo dvakrát nechá mezi prsty uniknout příležitost se se záporákem definitivně vypořádat, může si užít velmi dobře natočený, napínavý film, který nikam nespěchá. Rozhodně povšimnutí hodný kousek. Pokud s ním tedy budete mít trpělivost a nepotřebujete od hororu litry krve, haldu akce a oscarově napsané postavy :) 7/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že som veľmi sklamaný, pretože som podľa ohlasov čakal oveľa, oveľa viac. Už aj staršie filmy od istého režiséra neboli tiež veľkou slávou, no bohužial, zlepšenie nevidno. Home Sweet Home je zo začiatku veľmi napínavý, zo začiatku sa pozeráme práve na vraha, ktorý umiestňuje rôzne pasce po byte. Hlavní, resp. kladní hrdinovia prídu na scénu zhruba v 20. minute no od vtedy sa film len zhoršuje a ide dolu kopcom. Osobne ma Home Sweet Home strašne nudil (nepamätám si, či ma nejaký home invasion horor nudil viac), v kuse som odvracial zrak od obrazovky, držal sa za bradu alebo sa hral s vlasmi. Povedzme si na rovinu - herecké obsadenie mi bolo veľmi nesympatické a v hororoch je dôležité to, aby boli napínavé. Lenže napätie musí niekto vybudovať, a to je práve úloha hercov - číže keď herci nevyjadria žiadny strach, horor napínavý nie je a keď horor napínavý nie je, je to proste sračka. Čo mi vadilo ešte viac, bolo správanie postáv. Správali sa hlavne nelogicky (najmä M. Heffern v hl. roli), korunu tomu nasadil hlavne koniec - /SPOILER/ predstavte si, že sériový vrah zabije vášho manžela, máte šancu ho zastaviť, a aj zastavíte - máte po ruke zbraň, takže ho strelite. Potom uvidíte, ako sa snaží postaviť zo zeme a z posledných síl si na vás vyberie svoju zbraň. Čo urobíte? Presne tak - strelite ho znovu, popr. mu kopnete do hlavy alebo hocičo. No to sa nestalo. /KONIEC SPOILERU/ Inak zas až taká hrôza to nie je, prvých zhruba 20 minút bolo dosť napínavých, záver bol celkom krvavý. V pozadí hrala výborná hudba a potešila aj výborná práca s kamerou a strihom, čo ja obdivujem vo filmoch najviac. K tomu je film ešte pomerne krátky, takže nudu prežijete. Hodnotím to ako taký slabý priemer. Myslím, že keby sa tvorcovia vo tvorbe filmu snažili viac, tak by to vyzeralo oveľa, oveľa lepšie. edit (6.1.2019): Mením hodnotenie. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama