Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala víc než jsem dostala. Dost mi vadilo, že na britský film to těžilo hodně z americké trapnosti a nereálnosti. Když jsem zjistila, že je to britský film, tak jsem si myslela, že to bude víc jako Anglie. Ještěže tam bylo moje milované Tyrolsko a bylo na co se koukat. A herci se mi taky vcelku líbili. A není moc reálný, aby se hlavní hrdinka naučila za tak krátkou dobu perfektně snowboardovat, když na horách nikdy před tím nebyla a na snowboardu nikdy nestála. Hory znám moc dobře, takže vím, jak to chodí. První hodinu filmu jsem se trochu nudila, ale v poslední půl hodině se to malinko zlepšilo. Stejně to ale nebude na víc než na 60%. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už tak nějak klasický příběh lásky - Jonny je boháč, má skvělou přítelkyni, se kterou tvoří dokonalý pár a chystají se vzít a do toho je tu Kim, chudá, obyčejná holka, trochu trdlo, která pracuje pro Jonnyho otce. Každého asi napadne, jak to dopadne. Film má plus za prostředí, do kterého byl zasazen a za to, co bylo "kolem", jako jízda na snowboardu a sem tak nějaká vtipná scéna. A největší plus je tu za Jonnyho, kterého hraje Ed Westwick, tomu nejde odolat. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se do sympatické poskakovačky na prkýnku zakouká šarmantního boháč? V běžném životě v podstatě nulová a ve filmu takřka stoprocentní. Takže kdyby nebyly záběry Alp tak fascinující, kdyby Bill Bailey nesváděl dokonalý souboj s mikrovlnkou a kdyby se Bill Nighy nepředvedl jako pohodový řešitel problémů, tak by tento snímek ode mne patrně dostal naloženo za žánrovou nudu. ()

denyny 

všechny recenze uživatele

Ach ano, tento film je jedno velké kliše, ale co vlastně čekat od romantické komedie? Mladou holku, která na konkurzu na práci zrovna nezáří, vezmou jako obsluhu na chatu pro zbohatlíky, kteří mají okouzlujícího syna. Myslím, že každému je už na začátku jasné, jak tento film skončí, ale proč ne? Film mě nenudil, Ed je šíleně charismatickej, Mikke sympatickej a stejně tak hlavní hrdinka. Film, kterej mohu vidět častěji a nemyslím si, že by mě brzo unudil. A není to zásluhou jen úsměvu Eda Westvicka . ()

diax3 

všechny recenze uživatele

Vyšlo to před dvanácti lety. Tehdy jsem to tak nějak viděla poprvý a byla jsem z toho nadšená, jednak kvůli tomu, že jsem začínala jezdit na snowboardu (tohle byl důkaz, že je to cool a že i já můžu v tomhle sportu dosáhnout velkejch věcí :)), a druhak samozřejmě kvůli ultimátní lovestory chudý holky bez maminky a zadanýho bohatýho frajírka s matkou, která ji nemůže vystát, přestože byla kdysi v její kůži. Ale včera to dávali v telce a... bylo to i po těch letech furt stejně dobrý! Nejen kvůli tomu humoru, kterej je overall nadprůměrnej, i když je tam pár vtípků trapnejch, ale i pro to, že je tam na malý ploše nahuštěno spoustu citově podnětných momentů. Ten, kdo to psal, to prostě uměl dávkovat, a ten, kdo vybíral herce, prostě věděl, jaký vybrat. :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Film bol jednou z niekoľkých ponúk od Toma Williamsa producentke Harriet Rees na Medzinárodnom festivale scenáristov v roku 2007, ktorá si tento scenár nakoniec vybrala. (Arsenal83)
  • Prvý návrh scenára bol doručený na Štedrý večer 2007, pričom ďalších 123 verzií bolo vytvorených pred skončením natáčania. (Arsenal83)
  • Producentka Pippa Cross o výbere hlavnej herečky: „Pamätám si, ako do miestnosti vošla Felicity Jones, keď sme robili kasting, a režisér Phil Traill sa na mňa pozrel, zdvihol na mňa obočie a ja som povedala: ‚To je Kim.‘ Bolo to takto jednoduché." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno