Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad o humoru a talentu těch, kteří dokázali vzbudit úsměv ve chvilce, ale vzpomínat na ně budete celý život.
Jednotlivé díly: I. série:  1. Burian
2. Rašilov
3. Haas
4. Marvan
5. Holzmann
6. Jirásková
7. Libíček
8. Janžurová
9. Donutil
II.série:  1. Menšík
2. Polívka
3. Kopecký
4. Zázvorková
5. Plachta
6. Sobota
7. Sovák
8. Wimmer
9. Gollová
10. Voskovec a Werich
III.série:  1.-Horníček
2.-Nový
3.-Šimek a Grossmann
4.-Ferbasová
5.-Lipský L.
6.-Molavcová
7.-Svěrák a Smoljak
8.-Dvořák Josef
9.-Císler
10.-Suchý
11.-Hrzán
12.-Lábus
13.-Brodský
14.-Bohdalová
15.-Filipovský
16.-Nárožný (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny cyklus "Komici na jedničku" iste nájde pozitívnu odozvu u všetkých ľudí, ktorí sa zaujímajú o históriu a osobnosti českej kinematografie. Plejáda hereckých osobností, ktoré tu tvorcovia v jednotlivých dieloch predstavili je dôkazom toho akými veľkými hercami boli obdarení naši západní susedia. Čo meno to originálna herecká ikona. Je dobre, že sa takáto relácia objavila vo vysielaní verejnoprávnej televízie. Česi môžu byť na svoju hereckú elitu právom hrdí. *** ()

Přemek odpad!

všechny recenze uživatele

Mizerně odvedený pořad na téma tisíckrát na ČT provařené, pro jistotu zatajující nepříjemné informace o miláčcích televisního lidu. Ukázky poskládané halabala (díl o Haasovi!), kolikrát vyvolávající chybné konotace, Nárožného pomrkávání a opakování otřesných frází a polopravd... A k tomu neobjevné zařazování nejběžněji reprízovaných filmů zmíněných filmových hvězd (proč alespoň teď nezařadila ČT po medailonu o Rašilovovi to, co zbylo z Dobrého vojáka Švejka?). ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Takhle já si představuju inteligentní Tv tvorbu (zábavu). Hřejivý výlet do let minulých s příjemně civilním P. Nárožným. Děkuji. P.s. do dokonalosti to má daleko (kvalita jednotlivých dílů je dosti kolísavá), ale odpad? Holt požadavky, priority.....máme (jak vidno) nastaveny každý zcela jinak. Prozatimních 75% ()

sator 

všechny recenze uživatele

Za největší slabinu považuji výběr herců, protože jen těžko se asi získávaly nové informace. Proto často slyšíme to co notoricky známe.Dobré díly: Sobota, Wimmer ,Polívka... Daleko zajímavější a samozřejmě pracnější by bylo posvítit si na herce druhé lajny..než opakovat stále ty samé informace dokola...o těch nejznámějších....Horníček tisíckrát ty samé záběry, přitom Hovory H neběžely od r.1969 nechápu...Nárožný ***, Císler ***Svěrák****Hrzán***,Š+G***,Dvořák**** ()

ViktorD 

všechny recenze uživatele

Ad V + W: Miroslav Horníček při jedné oslavě (jejíž účast byla nadmíru hojná) ve Werichově vile na Kampě údajně poznamenal něco ve smyslu: "Teď kdyby se utrhnul strop, tak zahyne česká kultura." Ano, a v troskách pod utrženým stropem by zemřel i jeden z největších českých básníků Vladimír Holan, který obýval s rodinou přízemí této vily... ()

Galerie (9)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama