Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ktorý príbehovo hlavne ku koncu trocha pokrivkáva. Pár gangsterských hlášok z filmu Tarantinovku neurobí, ale kto to občas neskúsi, ten nemôže uspieť. Na druhú stranu by si asi mali lepšie vybrať predstaviteľov. Najväčšiu zábavu predstavuje pár Bruceových Willisových štekov, skvelý mäsiar a Coutureovo hranie s pištoľkami. Inak je to štandardný priemer, ktorý ma síce neurazil, ale keby som ho nevidel, tak by to kurz dolára v Amerike pravdepodobne neovplyvnilo. Veľmi hladký priebeh, žiadny nečakaný zádrhel, veľmi jednoduchý záver. Na akčňák až veľmi bez krvi. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen kvůli tomu, že v něm hrál Bruce Willis. Myslel jsem si, že se tam ukáže víc než jen po chviličkách, když to sečtu tak to bylo dohromady méně než 15 minut, co se ve filmu objevil. Příběh mi přišel nic moc a zbytečně natahovaný, ještě že film netrval déle než hodinu a půl, jinak bych ho asi vypnul v půlce. Hodnocení 45%. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Opět důkaz, že 50 Cent by neměl hrát jinde než ve svých uřvaných videoklipech. Jeho herecký projev zná jen výraz sraženého jelena. Bruce Willis se poslední dobou nezajímá o to, kde hraje, ale spíše co za to. Byť je jeho mafián to nejlepší na filmu, tak si myslím, že lízt to takové podpodprůměrné slátaniny neměl. Vrcholem je pak záveřečná přestřelka, která aspiruje na titul "Nejhorší a nejtrapnější přestřelka roku 2011". Celý film mi pak připadalo, že byl sponzorován křesťanskou sektou, protože tolik keců o bohu se nevidí ani v televizi NOE. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i já, jako zdejší drtivá vetšina na film koukl jen pro jméno Bruce Willis! Hele já si fakt nemůžu pomoct... Kdybych viděl krátkometrážní filmek (cca 12 minut) "Boss Biggs", dám pět hvězd! Kdykoliv byl Bruce na scéně, najednou ten film dostal úplně jiný náboj, který bohužel hned záhy skončil... Willis je úplně jinde než jeho "kolegové" z tohoto bijáku! Škoda jen že už toho svého daru nechce nikde moc využívat a bavit nás - svoje fanoušky, jako zhruba ještě pravidelně deset let zpátky! Jen za něj a jeho vtipný vsuvky tři hvězdy a 50 % ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten recitující Australopiték si prostě nedá pokoj! Už mu nestačí jen vyřvávat po ghetu "gagsta nigga bitcha mothafucka", on chce hrát ve filmech, ačkoliv by mu slušelo daleko více, kdyby v nějakém resortu v Malibu shazoval turistům z palem kokosy! No, filmech... Tento výraz je možná v daném kontextu trochu nadnesený. Nedochází mu bohužel, že pravděpodobnost toho, že z něj někdy bude herec je zhruba stejná, jako že dokončí povinnou školní docházku! Mimořádně odpudivý týpek s konstantním výrazem dawna po zásahu elektrickým proudem však na to nedbá a veškeré své vypřednášené úspory sveřepě vráží do céčkových sraček, ve kterých může rapovým krokem znuděného slona chodit po place, tvářit se hustě retardovaně a s kadencí svých básní trousit dementní dialogy. Problém pro konzumního diváka však nastává v momentě, kdy se v té stoce objeví velký Brús! To se mu po hodině a půl čirého utrpení vyrojí v hlavě spousta spekulací, jestli mu Curtis tak dlouho vyhrožoval smrtí nebo přátele z gangu zmlátili před školou rezervního taťku Kušnera, narvali do černého Hummeru Rumovou Glen a Tullamore Dew a dcerušky vydali až poté, co si Wiliš odtrpěl svůj part. Ať je tomu jak chce, měl by Brús rychle Tvrdě umřít, protože po tomhle začíná být těžce Postradatelný! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama