Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se na tenhle film podíval byl Bruce Willis, jelikož jeho jako herce prostě můžu, i teď, kdy už nejede ty TOP filmy jako Die Hard, Armageddon, Sixth Sense a jiné. Nakonec se však ukázalo, že ve filmu je těch známých herců více, a skoro to vypadalo, že by to mohlo být fajn. Opak se ale stal pravdou, a nedostaneme nic jiného než docela nudnout rádoby akční podívanou, ve které bychom světlých stránek napočítali na prstu jedné ruky, a ještě by nám některé prsty zůstaly. Jako plus tady vidím jedině herce, a vcelku povedenou hudbu a krátký čas - nevím, jak bych to vydržel, kdyby to bylo delší. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Debilní scénář, ještě debilnější zpracování a i přes svou kraťoučkou stopáž vlekoucí se jak opilá želva. Tvůrci vůbec neví, jakým dojmem má daná scéna na diváka působit. Vychází z toho situace jako pokusy o parodii se zcela vážnou tváří (mám na mysli odkazy na "Pulp Fiction") a podobně. Náš hrdina nejenže je často na dlouho dobu zcela přehlížen, prkennost „50 Centa“ navíc způsobuje, že ani tu omezenou dobu před kamerou sám neutáhne. Když k tomu přidáme tragickou filmařskou stránku s malým množstvím špatné (resp. levně vyhlížející) akce a kupříkladu i nevkusnou prací s kamerou, je pro mě opravdu záhadou, jak tam tvůrci dostali Bruce Willise, jehož několik málo scén (zhruba 10 minut … ve filmu, na jehož posteru se tyčí hezky v centru a nejvíc na očích :-D) zároveň představuje nejsnesitelnější části jinak hrozného počinu. 30% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tomto akčním dramatu nesmutnější? Že vůbec nejlepší na tom všem byl vězeň James Remar a nájemný vrah hledající ukradené diamanty Shaun Toub – přestože se tam oba vždy objevili jen pár minut a měli vedlejší role. Že o nejlepší scénu a zážitek se postaral bodyguard Randy Couture a jeho nešikovná manipulace se zbraní – přitom ten se tady ohřál ještě méně. Zatímco hlavní trio 50 Cent - Ryan Phillippe a Bruce Willis moc neokouzlili. Ti dva první jmenovaní žádní skvělí herci nejsou (no Ryan měl pár lepších chvilek) ale sám velký Bruce se tu pokoušel sice vtipkovat při mučeních či mordech, ale většina dialogů byla otřesných – navíc ani on nedostal moc prostoru. Jenna Dewan je celkem pěkná ženská, jenže ani ona to moc nepozvedla. Takže mi z toho vychází jakýsi „nedovařený pokus“ o zajímavý film, který má však ve finále podprůměrnou hodnotu a kvalitu téměř žádnou až na pár výjimečných okamžiků (scén). ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Kdyby ve filmu nebyl Willis a Padesátník, tak bych tomu filmu nedal ani šanci, takhle jsem dal a byl jsem rád, že má tak krátkou stopáž. Nudný, předem jasný děj, který nemohlo zachránit těch pár hlášek. Padesátník jako vždy má celý film jeden a ten samý výraz a bohužel prakticky nesleze z plátna. Doporučuji sledovat v sobotu dopoledne po velmi náročném pátku. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Akční filmy nejsou moje hoby. Sem tam se na náký podívám, k tomuhle jsem přišel náhodou, a tak jsem si řekl proč né zkusím to. Trojice kamarádů jde ukráct diamanty, jenže jeden je pak zradí a začíná hra kdo koho dřív zabije a vypeče. Je tu jeden z těch kamarádů , pak ten co mu ukradli ty diamaty ,dvě bandy mafiánů a celé se to masakruje. Asi nejzajímavější je likvidace jednoho mrtvého v masokombinátu v separátoru. Kdy řezník s naprostým klidem ho porcuje a druhý ani nehne vrbou a jen mačká knoflíky. Nic převratnýho se ve filmu neděje a ani ničím film nezaujme. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama