Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (271)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Četla jsem i knihu, která mě naprosto uchvátila a když jsem zjistila, že se bude natáčet film, tak jsem byla zvědavá. Upřímně, moc šancí jsem tomu nedávala. Každopádně Chloë Grace Moretz se do role Mii neuvěřitelně hodila a zahrála to skvěle? Film je přesně udělaný podle knihy, což je podle mě velké plus. A navíc ve mě tenhle film dokázal několikrát probudit emoce, takže jsem vypotřebovala hodně slz a energie. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je jasné že najväčším pozitívom filmu je CGM, ale treba si priznať, že film bol konzistentnejší a hlavne o poznanie zmysluplnejší ako podobné Pevné puto. Jasné že to bol doják určený primárne pre tínedžerky, ale nemožno poprieť že sa podaril a predovšetkým soundtrack splnil svoj dojemný účel. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby USA $50,474,843Tržby Celosvetovo $78,274,843Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,349,307 //počet predaných kusov 47,461Tržby za predaj DVD v USA $9,139,690 //počet predaných kusov 493,863║ určite zaujímavý počin, ktorý má svoje plusy aj keď emotívne neodzbrojí tak ako by si žiadalo /60%/ ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Scénka pri ohni na konci filmu, kedy všetci s tými svojimi debilne prihlúplymi úsmevmi vypadali, akoby boli z jedného kresťanského komunitného centra, rozhodla o mojom konečnom hodnotení. P.S. Ešte som si kládol otázku, kto hral väčšie sračky; či Adam so svojim bandom, alebo jej foter... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Na světě existují dva druhy lidí, Kim. Ti, kteří mají rádi opravdovou kávu, a ti, kteří mají rádi slaďárny se směšnými jmény.“ Hláška definující celý tento film. On hraje na kytaru, ona na cello…ji zastihne tragédie…to jsou jediné, řekněme „odchylky“ (nebo spíš variace) od neustále kopírované hollywoodské šablony na romantické drama pro teenagery, resp. teenagerky (přítomnost pana ultra Dokonalého). Klišé na klišé, pár úsměvných momentů, fajn hudba (+ propagace cella), a to je tak všechno. Vlastně (bohužel) ne, ještě jedno otravně dlouhé a snad nikdy nekončící slzavé údolí, u kterého jsem se už musel chvílemi i smát (ne, vtipné to být asi nemělo). Za mě to budou 2*. „Vážně se ve mně snažíš vzbudit pocit viny?“ – „Můžeš vybrat hudbu.“ – „A teď mě uplácíš.“ – „Zlatíčko, pocit viny a úplatky jsou lepidlem, díky kterému drží rodiče a puberťáci při sobě už po několik generací. Nevzpírej se tradici“. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)
  • Herečka Dakota Fanning odmítla roli ve filmu s tím, že je pro ní nyní prioritní dokončení střední školy. (Zdroj: latimes.com) (Medmen24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno