Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane sa jedna o jedno z tych lepsich parazitnych pokracovani slavnejsieho originalu, ktore divaka nijak neurazi, neznechuti a ani velmi neunudi, ale na druhej strane ziadna stranka tohto filmu nedokaze prekrocit vody priemeru, takze vas film ani prilis neuspokoji. Ak mate chut na nieco v tomto style, pustite si dva diely serialu Flashpoint a zabavite sa ovela lepsie. ()

Cocacolix odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem se na to koukal se záměrem pořádně se nasmát, tohle je až moc špatný. Nasmál jsem se sice dost, ale wtf momentů je tady až přespířiliš. Jedno pozitivum bych ale našel. Je to jeden z prvních filmů kde se vyskytuje mnou milovaná puška Bushmaster ACR (s kolimátorem obráceně a pouze s jedním zásobníkem, aby se dala dramaticky odhodit - lol ) ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Způsob sledování tohohle filmu jsem posral! A to ještě víc než Bum-Boom tenhle film. Měl jsem udělat stojku a zůstat tak až do konce. To by se to pak pálilo ostrejma do terče bodovýho hodnocení :-) Jednak by mi ty návaly krve do hlavy přinesly silnější zážitek, než celá tahle slátanina a druhak bych aspoň moc nevnímal debilní děj, kde postavy v průběhu filmu vesele popírají samy sebe. Něco, jako by si třeba Belmondo v Profesionálovi odskočil do parku vyskakovat z křovíčka a strašit gymnazistky otevíráním kabátu... A zlosyn nebyl strašnej, ale spíš asi retardovanej. Jak se furt snažil podrbat se levou nohou za pravým uchem. Byl až moc přezlosynovatělej... Takže všichni členové skutečných Special Weapons and Tactics, kteří kdy zahynuli ve službě, se po tomhle slabomyslným shitu teď určitě obracejí v hrobě. A skuteční zabijáci policajtů taky. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako baví mě, jak všichni eště před pár lety čučeli dychtivě na béčka od Intersonicu a teď jim nic není dost dobrý. Jasně, ten film nemá oscarový scénář ani sto milionový rozpočet. Ale je fakt dobře natočenej a Gabriel Macht je sympaťák. Možná to není film roku, ale když si chce člověk vorazit a pustit si něco obstojnýho, tenhle film to bohatě splní. Jsou tu mnohem horší filmy, s mnohem lepším hodnocením, takže to skóre fakt nechápu. Pro mě 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla docela svižná, ale vesměs taková chladná a nijak zvlášť zapamatovatelná. Jenže nabídla navíc aspoň poměrně charismatické herce, o kterých si může dvojka tak akorát zdát. Tohle je takové levné téměř televizní pokračování, u kterého se divák nedokáže vžít do hlavních hrdinů ani si užít akční sekvence. A to je dvakrát špatně. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama