Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě plně souhlasím se slovy režiséra - o svém díle podle Wikipedie řekl: In 2015, director John G. Avildsen himself called the film "a poor imitation of the first one" and "a horrible movie". Tak si tak. Jo a pokud někdo podobně jako já shlédl celý film a neviděl tam hrát Jana Třísku tak koukněte sem - https://thekaratekid.fandom.com/wiki/Milos_Dadok ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Kreese (Martin Kove) se po drtivé porážce svých svěřenců potýká s nezájmem o svoji školu karate. Vinu přičítá vítězi turnaje Danielu LaRusso (Ralph Macchio) a jeho učiteli panu Miagymu (Pat Morita). Se svým přítelem z války nachystá pomstu - zaplatí podlému Mikemu, aby Daniela zničil ... Rozhodně je pravdou, že třetí díl je z celé série ten nejslabší, a že z větší části už vaří vodu. Nicméně nostalgie je nostalgie, a nějak nemohu zapomenout jak jsem všechny tři díly v nějakých čtrnácti hltal. Každopádně opět je nutné pochválit pohybové umění Pata Mority, zvlášť v (asi) jediné bojové scéně proti všem. Oproti tomu je Ralph Macchio čím dál větší dřevo, a jediným dobrým úderem vyhrát turnaj (kde jako obhájce postoupil rovnou do finále) je docela směšné. Ale co už, hlavně když zachránili bonsaje :) ()

Reklama

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Otřepaná pohádka o cestě za získáním úcty (a často holky snů) pokračuje třetím dílem, který dal světu znovu režisér John G. Avildsen, který stojí také za outsiderskou sérií o Rockym. Jenže zatímco třeba čtvrtý Rocky platí za nefalšovanou srdcovku o americkém Davidovi a sovětském Goliášovi, téhle karate limonádě už chybí cokoliv zajímavého. Už dvojka měla jisté kaňky, trojka je ale pořádný sešup. Vrací se agresivní učitel karate z prvního dílu, ale už je to jen jakési smutné ohlédnutí. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Těch 112 minut už mi nikdo nevrátí:( Jeden týpek se učí se svým mistrem dýchat a rozjímat. Druhej láme prkna vejpůl. První celej turnaj dostává na tlamu a pak v poslední sekundě dá jeden chvat a celý zápas vyhraje. Druhý ačkoliv je nepochybně lepší a silnější, prohraje. No trapas na entou a to ani nemluvím o těch bonsajích a té přítelkyni. Ani o tom jak ten šedivý kmet hází těma mafošema. Jediná postava sympatická je záporňák Silver, za toho dávám jednu hvězdičku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama