Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (219)

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jo, po shlédnutí celé série musím uznat, že takovou šupu jsem nečekal, velké překvapení pro fandy původního Karate Kida, neskutečná nostalgie, která funguje naplno. Už se nemohu dočkat druhé série. I druhá série byla naprosto špičková, opět hodně nostalgie, vzpomínání a životních lekcí a ten konec, neskutečně se těším na třetí řadu, to bude brutálka :) Třetí sérka brnkala na notu nostalgie ještě více než předešlé, je to fakt pecka :) 4 série opět parádička, opět brnká na 80/90, Krvavý sport, hudba z Rockyho, flashbacky, jsem zvědav s čím přijdou do pětky :) Pátá série opět bravurní, stála se tu laťku drží a brnkají na nostalgii naprosto famózně :) ()

anais 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série hodně překvapila. Způsob jakým tvůrci pracují s původními charaktery je naprosto bezprecedentní. Jednoduchý příběh původního filmu, kde byla hranice mezi dobrem a zlem zcela jasná, je převrácen naruby nahlížením dané situace z pohledu všech zúčastněných. A je to napínavé, vtipné a dojemné zároveň. Přitom to není žádné "umění" - teenagerská lovestory je plná klišé, a celé to působí trochu nízkonákladově. Ale to je úplně jedno, protože manipulace s emocemi je tu tak chytrá, že se při finální bitvě na konci druhé série všechno zúročí, a ten rok čekání na další sérii bude hodně dlouhý... (a ještě bych podotkl, že zatímco v první sezóně působily souboje celkem legračně - choreografií i střihem, tak ve druhé je to zcela jinde - nekompromisní, tvrdé, měřítkem až nerealistické...). ()

Reklama

Brandon 

všechny recenze uživatele

Danielsan není akční hrdina, neumí a ani se nesnaží předstírat, že ovládá karate (o to víc je znát, když zaskakuje doublér), ale o to vůbec nejde, seriál se veze na vlně kultu a jde mu to moc dobře. UPDATE. 1. série je hodně fajn, 2. série už trochu polevuje, ale pořád dobrý, 3. je masakrální nostalgická pecka ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že budu doslova hltal pokračování přes třicet let staré, už tehdy béčkové klasiky, ale je to tak. Přesně odměřený mix patosu, trapnosti a hlavně NOSTALGIE. Tvůrci Cobra Kai si stejnou měrou dělají legraci a zároveň skládají poctu původnímu Karate Kidovi a ono to, světe div se, funguje. William Zabka ve své roli perfektní, úplně cítíte, jak se snaží vyhrabat ze sraček, které mu kdysi dávno způsobil jeden kop do ksichtu a se kterým se nikdy pořádně nesrovnal. Barney Stinson někde v dáli explodoval v extázi. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To jakým způsobem se povedlo navázat na původní Karate Kidy je bezkonkurenční!!!!! Myslím, že tohle se povedlo naposledy Hvězdné bráně. Cobra Kai výborné pokračování filmů, které rozvíjí osudy hlavních hrdinů. Není to kýčovíté, není to blbost pro teenagery, má to skvělou zápletku a propracované souboje. Největší seriálové překvapení posledních pár let!!!! Za mě top!!! ()

Galerie (933)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

včera

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama