Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Bana, Wilde a Hunnam v jednom filme pod réžiou Ruzowitzkyeho. To nemohlo dopadnúť zle. Blízko kanadských hraníc, kde je zima stále, sa odohráva spleť príbehov, ktorý jeden na druhý nadväzuje a dopĺňa ho. Bana ako ultra hajzel a zabijak sa pretĺka touto bielou krajinou a za sebou necháva radu mŕtvol ( najefektnejší je asi policajt na skútri ). Jeho sestra Olivia zase používa ženské zbrane. Obom ide o to, aby sa dostali do Kanady. To však nebude také jednoduché, keďže po nich ide polícia. Neskutočne skvelé obsadenie, fantasticky zahraté, plnohodnotný dej. Škoda toho záveru, kde Bana sa až veľmi utrhol z reťaze a mal som pocit, že vypadol z role a správal sa nelogicky. Ale aj tak, stojí za to to vidieť, už len preto, aby ste zistili, prečo by ženy mali slúžiť u polícií a chodiť do akcie. 4 z 5 ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Film ma bavil už od začiatku, mal dobrý spád a zimnú atmosféru čo ja zbožňujem. Potešilo ma príjemné obsadenie všetkých zúčastnených na čele s Ericom Banom, ktorému záporná úloha sedela náramne. Scenár nieje bohvieako našlapaný, ale to mi tak nevadilo, pretože sa neustále niečo dialo. Nenápadný film, ktorý si nezaslúži byť na odpis. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pěkné obsazení, pěkná atmosféra zasněženého prostředí a totálně podprůměrný film. Jména jako Eric Bana, Olivia Wilde (vrrr mňau) , CHarlie Hunnam alias kápo SONS a další by slibovalo hodně. Jenže scénař i režie je hodně podprůměrem. Z docela zajímavé krimošky se vyklube dosti hloupá a naivní rodinná záležitost, kdy se neustále kecá a kecá o problémech až bych si vystřelil nejradši mozek z hlavy. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Mě Deadfall vůbec nezklamal, těch 90 minut jsem si výborně užila. Skvělá kombinace thrilleru, dramatu a romantiky. Obsazení je navíc plné mých oblíbených herců. Hunnam a Wilde jsou výborní. K tomu zajímavá kamera s poutavými záběry z výšky. Líbilo se mi psychologické vykreslení postav a to i u vedlejších postav šerifa a jeho dcery. Konec sice zvlášť originální nebyl, ale scéna u večeře mi to bohatě vynahradila. Zasloužené 4*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Drsnej, mrazivej a přesto prazvláštně rodinnej thriller s výborným Ericem Banou v roli uvěřitelně psychopatickýho pošuka. Chladné prostředí a zasazení děje doprostřed sněhové bouře cením. Scénář rozehrává slušnou psychologickou hru a napětí rozhodně nechybí. Částečně i proto, že ústřední postavy jsou vykresleny neobvykle sympaticky (i když možná trochu ploše) a divák se o ně bojí. Že se ale nejedná o nic víc, než dobrou žánrovku, dokazuje nepříliš ambiciózní finále, byť v této podobě mi to úplně vyhovovalo a nic dalšího snad ani nebylo potřeba. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě. (betyn)
  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)
  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)

Reklama

Reklama