Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak teprve teď jsem doopravdy ocenil Zkaženou úču. Profesor v ringu je tak otravnou variací zmíněného filmu, že snad ani není možné, aby jeho autoři mysleli všechno vážně. Nicméně přesvědčovat se o tom, že celá ta nudná hodina a tři čtvrtě byla rafinovanou parodií, opravdu nehodlám. Snůška nejmožnějších klišé (od patriotistických po náboženské, víru v sebe sama a tak dále) s nepříliš vtipným komikem v hlavní roli a se Salmou Hayek v další úloze, v níž doslova ubíjí svůj talent (ale svůj půvab naštěstí ne). Několik vtipných okamžiků se sice vyskytlo, ovšem i tak... Žádná sláva, tenhle zápas Hollywood projel už v prvním kole. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film funguje podle již tolikrát osvědčené šablony. Je velmi předvídatelný a samozřejmě tu není nouze od nejrůznější klišé. To mi vůbec nebránilo vtom film dokoukat do konce a bavit se při něm. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla zalitovat času, který jsem věnovala tomuto filmu. Kevin James je navíc sympaťák a ta jeho motorka taky nebyla marná. Pěkně mu sedla. Na Salmu Hayek se taky dobře koukalo. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom celého filmu bolo to, že sa človek pri tom v podstate nenudil a stále sa niečo dialo. Dokonca aj množstvo scénok a hlášok dosiahlo svoj efekt a občas som sa dobre na tom pobavil. Avšak ten predvídateľný dej a silný 100-percentný happyend, to bolo už na mňa naozaj moc. Každopádne, Coraci má dobré komédie, ktoré zaujmú a pobavia. Naozaj je pre produkciu Happy Madison jedinečným prínosom, a v tomto mu môže konkurovať jedine tak Peter Segal. No a prvotne som sa obával, či Kevin James bol tým pravým pre túto rolu, napokon musím skonštatovať, že veľmi ma prekvapil a zahral to naozaj s veľkým odhodlaním. Nebyť toľkých klišé, tak by to bolo aj na 4*. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tym okolo adama sandlera sa rozhodol nakrutit remake warriora, ale akosi zabudol pridat na humore takze ide v podstate dalsiu nemastnu neslanu kevin jamesovku plnu klise a moralizovania s par vtipmi (ktore casto balancuju na hranici nechutnosti) od brakotvorcu coraciho, ale treba uznat ze akcne sceny su dobre tak ak by to frank skusil namiesto komedie v akcnom filme mozno by sa na to dalo pozerat... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tu četl "Pravá, americká sračka"! (Čuk Rorýs) a sám bych to líp nenapsal, nerad beru verbala do huby, protože někdo by si mohl myslet, že jsme jaksi "spojení", no bohužel to tak není. Každopádně to co tu popsalo nespočet homofiletačných písálku, který s nadšením velebí dané comes the Boom, nestačím se divit, opravdu. A či už nerozpoznáte pravú zábavu a hánite daný snímok, vy jedni, debili pojebaní, ne Filec?! keď také dobré to bolo! 1/10 a jen kvůli Salme odpad ne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (Zdroj: ČSFD)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)

Reklama

Reklama