Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem přepla program a ejhle co na mě vykouklo. Neskutečně roztomilý poníci se sladkýma, velkýma očima. Tohle ovšem překvapivě není všechno co je na tomto seriálu tak magické. Poníci jsou vtipní, celé to má hlavu a patu. Jistě roztomilosti je tu spoustu, ale není to ta věc na které by tvůrci stavěli. Ten seriál má vše, co bych od něho rozhodně nečekala. Na tohle se dá prostě koukat, i když už nejste malé dítě. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne. Asi nikomu dobrovolně nepřiznáte, že sledujete kreslené příběhy partičky poníků, kteří jsou tak strašně roztomilí a cukrkandloví, až z toho oči přecházejí, ale tohle... je... něco... tak... strašně... MAGIC! Na své si přijdou především příznivci starých Cartoon Network seriálů jako Powerpuff Girls nebo Dexter's Laboratory... ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu hrať na sprofanovaného davového hejtera ani vyznávača recesie, alebo prosto len idiota, ktorý si myslí, že je na pózerskom uťahovaní si z tohoto zvláštneho fenoménu niečo extrémne vtipné a zaujímavé. Podľa môjho názoru v podstate celkom obstojný, miestami prekvapivý milý počin, ktorý si akýmsi podivným spôsobom získal pozornosť širokej verejnosti a rozdelil divákov na dva tábory. Ja preto zaujmem neutrálny postoj a len poviem, že je to pri všetkej tej detinskosti vlastne príjemné, pekne animované a pre deti určite zaujímavé a vhodné. Problém je v tom, že to je všetko, Poníci nijako nevybočujú zo záplavy podobných seriálov, len sú natoľko roztomilí, že sa na nich nalepil dav kydačov hnoja z rád vyznavačov nonstop hejterstva Justina Biebera. Inak nič, čo by natoľko stálo za zmienku. 70% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som sa s FiM dostal do kontaktu pri parodovanom Starcraft 2 trailery "PonyCraft 2", krátko na to nasledovalo "What Pinkie's Song Actually Sounded Like" a po "PONIES The Anthology" už bolo rozhodnuté. Po troch epizódach nasledovala závilosť, ktorá mi až pripomenula detské časy, kedy som takmer každý deň vysedával pred Cartoon Networks a sledoval moje obľúbené rozprávky ako Dexters Laboratory, Powerpuff Girls (oba od vynikajúcej Lauren Faust, ktorá stojí aj za prvou sériou MLP:FiM) a iné. Stal sa zo mňa bronie, čo by som naozaj nikdy nečakal, ale pri tak skvelej a kreatívnej komunite, kde denne pribúda kopa fan obsahu, či už v podobe rôznych pesničiek (Not A Clever Pony sa u mňa stal najpočúvanejši autor na Last.fm [momentálne 4 777 plays]), videí spomínaných na začiatku, fan fiction príbehov a podobne, to inak jednoducho ani nešlo. Prvú sériu mám už pozretú asi 4x, pri druhej sérií si každú novú epizódu tiež pozerám hneď niekoľko krát a Equestria Daily je u mňa momentálne jedna z najsledovanejších stránok :) Najlepšie epizódy: Winter Wrap Up, Sonic Rainboom, A Dog and Pony Show a The Return of Harmony Part 2 (asi najlepšia epka z celého FiM. Toľko ako v tejto epizóde som sa nenarehotal hádam pri žiadnej komédií). Najobľúbenejší poník: Rarity (pôvodne to bola Fluttershy, ale Rarity má jednoducho najlepšie epizódy). Najlepšie skladby: Winter Wrap Up a At the Gala. Hodnotenie: 5/5. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Princezna Cadance je nevlastní neteří pricezny Celestie. Pinkie Pie má tři sestry - Maud Pie (starší sestra), Marble Pie (mladší sestra), Limestone Pie (mladší sestra). (LindaKola)
  • Applejack je jediná hlavná postava, ktorej charakter sa nezmenil. Ďalších päť hlavných pony postáv vzniklo spájaním viacerých charakterov z iných sérií My little pony. (Carol Pifková)
  • Aj keď nie je zmienený v titulkoch, Lynne Naylor robil finálny dizajn princeznej Luny / Nightmare Moon. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama