Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol jeden z tých, ktorí kúzlu MLP prepadli (hoci dodnes úplne nerozumiem tomu, ako). Príjemná animácia, kopa odkazov na súčasnú popkultúru a taká tá všeobecná roztomilosť. Až po opustení komunity som si uvedomil, aká je divná, často združujúca ľudí, ktorí by "tam vonku" nemali šancu uspieť alebo boli považovaní za čudákov a MLP fandom je pre nich bezpečným miestom, kde ich podivnosť nebude nikomu vadiť. Nebol som jediný, kto k takémuto názoru dospel. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne. Asi nikomu dobrovolně nepřiznáte, že sledujete kreslené příběhy partičky poníků, kteří jsou tak strašně roztomilí a cukrkandloví, až z toho oči přecházejí, ale tohle... je... něco... tak... strašně... MAGIC! Na své si přijdou především příznivci starých Cartoon Network seriálů jako Powerpuff Girls nebo Dexter's Laboratory... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Aj keď tento seriál nie je môj šálok kávy, ale nebudem dávať Odpad už z princípu, ako to tu robia niektorí "objektívni" hodnotitelia. Vzhľadom na zameranie a cieľovú skupinu tohto seriálu, to nemôže byť veľmi lákavé pre dospelého diváka, avšak pre deti, a hlavne malé dievčatá, je toto ríša snov. Videl som asi tretinu častí každej série a celý seriál sa v podstate niesol v pohodovej nálade s krásnymi farebnými 2D animáciami a v zásade každá časť obsahovala skryté posolstvo. Takže nemôžem povedať, že táto séria nemá význam, určite má. A som prekvapený, ako dlho to tvorcovia dokázali potiahnuť, keďže súčasná deviata sezóna bude finálna. 55 % ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto je ...úžasný seriál!!! Hoci som bláznivá milovníčka animákov, MLP som vždy ignorovala, ale tejto verzii sa proste nedá odolať :D Nenašla som na tom nič, čo by mi čo len trošičku prekážalo. Pointa a epizódy sú perfektne vymyslené a moralizované nádherným, z môjho pohľadu až výnimočným spôsobom (nakoľko som veľký zástanca morálnych animákov, tu som z toho neopísateľne dojatá), postavy neuveriteľne roztomilé a všetky aj povahovo strašne sympatické a humor proste skvelý -miestami až príliš strelený, čo je na tomto seriáli skutočne neuveriteľné. Nemôžem inak, než odporučiť ;) (Moja naj hlavná postava je Twilight Sparkle a najkrajší poník jednoznačne Rarity) :) ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Fanynka seriálu se kvůli původu slova nenazývá „brony“, ale „pegasister“. Toto slovo vzniklo taktéž složením dvou slov, v tomto případě ale slov „pegasus“ a „sister“. (HERGImanCZ)
  • Všetci členovia rodiny Applejack sú pomenovaní po jablkách, ako napríklad Granny Smith, Big Macintosh či Braeburn. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama