Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto je ...úžasný seriál!!! Hoci som bláznivá milovníčka animákov, MLP som vždy ignorovala, ale tejto verzii sa proste nedá odolať :D Nenašla som na tom nič, čo by mi čo len trošičku prekážalo. Pointa a epizódy sú perfektne vymyslené a moralizované nádherným, z môjho pohľadu až výnimočným spôsobom (nakoľko som veľký zástanca morálnych animákov, tu som z toho neopísateľne dojatá), postavy neuveriteľne roztomilé a všetky aj povahovo strašne sympatické a humor proste skvelý -miestami až príliš strelený, čo je na tomto seriáli skutočne neuveriteľné. Nemôžem inak, než odporučiť ;) (Moja naj hlavná postava je Twilight Sparkle a najkrajší poník jednoznačne Rarity) :) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu hrať na sprofanovaného davového hejtera ani vyznávača recesie, alebo prosto len idiota, ktorý si myslí, že je na pózerskom uťahovaní si z tohoto zvláštneho fenoménu niečo extrémne vtipné a zaujímavé. Podľa môjho názoru v podstate celkom obstojný, miestami prekvapivý milý počin, ktorý si akýmsi podivným spôsobom získal pozornosť širokej verejnosti a rozdelil divákov na dva tábory. Ja preto zaujmem neutrálny postoj a len poviem, že je to pri všetkej tej detinskosti vlastne príjemné, pekne animované a pre deti určite zaujímavé a vhodné. Problém je v tom, že to je všetko, Poníci nijako nevybočujú zo záplavy podobných seriálov, len sú natoľko roztomilí, že sa na nich nalepil dav kydačov hnoja z rád vyznavačov nonstop hejterstva Justina Biebera. Inak nič, čo by natoľko stálo za zmienku. 70% ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Původní jméno Derpy Hooves znělo Ditzy Do. (Campbell)
  • Takmer všetky hlavné hlasy hercov, ktoré dabovali poníkov, spolupracovali i na predošlých sériách My little pony. (Carol Pifková)
  • Postava Derpy Hooves vznikla úplnou náhodou. V jedné ze scén, kdy se objevila v pozadí, jí animátoři nechtěně nakreslili oči zkříženě. Fanoušci si toho všimly, postava si našla své fanoušky a animátoři jí oči nechali, jak měla. (Campbell)

Reklama

Reklama