Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Pokud jezdím již 9 let na každoroční Festival Fantazie do Chotěboře, kde se pořádají setkání českých a slovenských Bronies, tak to prostě nejde přehlédnout. K poníkům jsem se dostala hlavně přes Bronies z Chotěboře, kteří se tam vyskytují již několik let. Je to prostě úchylka, posedlost a hlavně neskutečná sranda ze všech dílů "Poníků" a taky fanouškovských záznamů a videí, které hojně vytvářejí. Jako pro mnohé je pro mě nejlepším poníkem Pinkie Pie, která je prostě nejúžasnější ze všech - a o tom se na FF diskutuje min. hodinu na samostatné přednášce o Pinkie Pie :D :D Můj malý Pony je sice neskutečně infantilní, roztomilý, cukrkandlový seriál, ale není zase tak pro malé děti. Samo o sobě to svědčí tím, že průměrný věk "Bronies" je tak 25-30 let :D :D Je to prostě zábava, které není nikdy dost :D ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo až moc dobré. Čarokrásne animovaný príbeh o sile priateľstva, kde nechýba kopa humoru. Škoda len, že nie som o "dosť veľa" rokov mladší aby som si to mohol naplno vychutnať. Ak máte malé deti a neviete, čo im v dnešnom svete máte pustiť, toto je určite jedna z mála možností, ktoré im neuškodia. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu hrať na sprofanovaného davového hejtera ani vyznávača recesie, alebo prosto len idiota, ktorý si myslí, že je na pózerskom uťahovaní si z tohoto zvláštneho fenoménu niečo extrémne vtipné a zaujímavé. Podľa môjho názoru v podstate celkom obstojný, miestami prekvapivý milý počin, ktorý si akýmsi podivným spôsobom získal pozornosť širokej verejnosti a rozdelil divákov na dva tábory. Ja preto zaujmem neutrálny postoj a len poviem, že je to pri všetkej tej detinskosti vlastne príjemné, pekne animované a pre deti určite zaujímavé a vhodné. Problém je v tom, že to je všetko, Poníci nijako nevybočujú zo záplavy podobných seriálov, len sú natoľko roztomilí, že sa na nich nalepil dav kydačov hnoja z rád vyznavačov nonstop hejterstva Justina Biebera. Inak nič, čo by natoľko stálo za zmienku. 70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se divíte, proč jsem dal tomu tolik, kolik jsem dal, dočtěte tento komentář do konce. Byla středa večer, a já byl jako obvkyle na ČSFD. Nějakou náhodou jsem narazil na tento seriál a když jsem viděl, kolik to má procent, tak jsem se tomu neskutečně divil. Začal jsem si číst komentáře a dost jsem se divil tomu, že někdo tento seriál sleduje i ve svých 27 letech. A protože se rád někdy kouknu na film nebo seriál, o kterém dopředu vím, že je to sračka, a pak ho s chutí zkritizuju, rozhodl jsem se, že se na to podívám, abych viděl, co s tím všichni mají. Stáhl jsem si dvě epizody. Když jsem si pouštěl první, do očí mě udeřila ta animace, která asi víte jaká je. A musím přiznat, samotná epizoda nebyla zas tak špatná. I když jsem ji měl v českém dabingu, který se zrovna moc nepovedl (ale znám i filmy, kde to dopadlo hůř). Po dokoukání jsem si dal přestávku a přemýšlel nad tím, proč to dělám. V tu dobu byl můj názor 2*. Pak jsem se ale kouknul na druhou epizodu. A přišel zvrat. Animace mi nevadila, už jsem si na ni zvykl. Už jsem tak nějak věděl, jak se jmenují hlavní hrdinky a věděl jsem do čeho jdu. Ale... ta epizoda, na kterou jsem koukal, byla zajímavá, vtipná a neskutečně optimistická. Popravdě, se mi ten díl líbil. Vzhledem k tomu, že jsem byl tak nějak mezi, stáhl jsem si ještě dvě epizody. A opět: docela pobavili, zápletka vůbec nebyla špatná. Teď to zhrnu celkově: Na animaci si člověk musí zvyknout, pak už je to v pohodě. Je to docela vtipné, zápletky taky nejsou špatné. Ačkoli se jedná o seriál pro pětileté holky, dokázal pobavit i mě, i tu většinu, co to hodnotila a komentovala. Ponící jsou strašně roztomilí, nejlepší je Rainbow Dash. Dávám čisté 4*, tohle bylo fakt překvapení i pro mě. EDIT: Ano, mezi mých 10 nejoblíbenějších seriálu to fakt patří. Málokterý seriál mě takhle dostane. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Canterlot měl být původně podobně jako Gondor pro malé dívky. (jimmecek)
  • Rainbow Dash je jediná hlavná postava, ktorá má značku na stehne známu ako "cutie mark", pozostávajúcu iba z jedného symbolu. Rarity, Applejack, Fluttershy a Pinkie Pie majú tieto značky v klastri troch a Twilight Sparkle má obrovskú iskru obklopenú piatimi menšími iskrami. (Carol Pifková)
  • Původní jméno Derpy Hooves znělo Ditzy Do. (Campbell)

Reklama

Reklama