Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání malé, zážitek velký. Chvíli jsem dokonce uvažoval o plném počtu. Z kriminálky ve stylu Julie Lescaut se vyklubala slušná krimi zápletka se strhujícím spádem a slušnou dávkou napětí. Akce není přehrávaná, krimi případ překombinovaný, zkrátka jsem tomu věřil. Chlápek se dostane do křížku s policií, když je vydíráním nucen pomoci zločinci. Prokázat pak svou nevinu nebude žádná sranda. Je to malý velký film. Ostatně Fred Cavayé má už podobný scénář na svědomí. Oproti Pour Elle a Next Three Days tenhle kousek vyniká tempem a kratší stopáží. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 8 | hudba 8 | humor 0 | akce 8 | napětí 5 | pustil bych si znovu 7 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pronásledovaný slušňák i úplatní poldové již filmové plátno nejednou navštívili. Tentokrát je to však velmi svižné, poměrné drsné, občas nijak mimořádně logické, ale disponující zdařilým bonusem v podobě vyhazování těhule z okna. Mně se nasazené tempo líbilo a navíc bych si rád potřásl rukou s neznámým orgánem činným v trestním řízení, který patrně dokázal všechny Samuelovy činy (namátkou ublížení na zdraví, omezování osobní svobody, napadení úřední osoby, výtržnictví, porušování domovní svobody, vražda ve formě spolupachatelství) napresovat do institutu nutné obrany. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Limit je čistokrevná našlapaná akce z francouzských dílen kriminálních a akčních snímků. Nevěřil jsem tomu, ale je tomu skutečně tak. Zároveň ukazuje, čeho všeho je schopen člověk, když mu vezmou jeho drahou druhou polovičku. Francouzi tohle prostě umí a tady to dokazují od první do poslední minuty. A to se mi na Limitu líbilo nejvíc, spád jako prace, žádné zbytečné obkecávačky, jen akce, sprint, akce, sprint. Stopáž něco přes hodinu navíc dělá film ještě více poutavým, protože pořád se něco děje a když to skončí, uvědomíte si, že i do tak "málo" minut se vešlo všechno. Proto hodně silný čtyři hvězdy a několik propocených triček s kriglem potu k tomu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tak proto mě nudil americký remake - protože je nudný už originál. Mám rád filmy o hrdinech, kterým jednoho dne zazvoní telefon a někdo si s nimi začne hrát na kočku s myší. A mám rád i nedobrovolné nesourodé parťácké dvojice a filmy o hrdinech na útěku. Ale tady prostě není k vidění skoro nic zábavného, postavy nudné a žádné adrenalinové jízdy jsem si nevšiml. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle si já nechám Líbit! Super Nářez! Od začátku do Konce.. Jsem byl v napětí, Potil jsem se.. Vypoužil jsem jeden celý Deodorant.. to se zkratka nedalo.. Takhle spocenu prdel jsem neměl ani nepamatuju.. A poslední Půl hodinka je Vrchol, Skvost Všech Akčních Filmů... 84 minutová Extáze! Amerika na Francouze a Seveřany Zkratka Nemá! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno