Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně to, co chci – přiměřená poutavá stopáž, nonstop nepolevující akce, přestřelky, honičky a alespoň nějaká šablonovitá kostra, které se film drží. Tempo je skvělé a film téměř nemá hluché místa a i přesto, že nejde o nic dosud neviděného nebo originálního, já se dobře bavil, a o to jde především. Solidní nadprůměr, který díru do světa neudělá, ale kouká se na něj prostě dobře. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem si dnes ale hodně spravil chuť! :-) Francozská verze 96 hodin, nebo mne napadá ještě přirovnání k Fordově Franticu. Rychlá, akční naháněčka, bez vteřiny oddechu. Takové filmy jsou ty pravé, takové které můžu. Žádný profláklý ksicht, zápletka a její vyřešení. Na vše stačí 80 minut a to se mi fakt zdálo akorát. Kdo se chce pobavit tak směle do toho, ani hledat není třeba. Celý je na youtube :-) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z toho vystříhaly všechny nebo většina těch scén s těhotnou manželkou, jež mne neskutečně iritovaly, tak to sice má asi poloviční stopáž, ale větší šmrnc a atmosféru. To podivné spojenectví mlčenlivého, ale o to akčnějšího zloděje, a obyčejného ošetřovatele docela funguje (i když občas je přitažené mírně za vlasy), a docela to odsýpá, takže člověk se moc nezaobírá logikou (např. jestli nebyl podplacen i někdo ze druhé skupiny nebo proč si schovávat kompromitující video na sebe sama). Pak mi vadilo, že někteří policajti a policajtky byly podobné typy, takže jsem měl problém se zorientovat, kdo je kdo. Ale celkově dobrý akční film, se slušným napětím ve druhé části a pár zajímavými scénami (mimochodem opajcnutými od Ed McBaina.) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní akční nátěr. Cavayé se s ničím nesere a posílá uťáplého zdravotníčka v holportu se snědým kasařem na brutální cestu po Paříži (teda myslím, že je to Paříž, ale to je vlastně jedno), kdy jim jsou v patách jak poctiví poldové, tak ti zkorumpovaní. Že jsou postavy archetypální a film je plný žánrovýh klišé je tady úplně jedno, protože je to adrenalin jako prase, který nedá ani na chvilku vydechnout. 90% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní kriminálka, kde jste v akci už od první scény a v podstatě to tak je celou dobu. Je to ale zpracovaný s citem, takže to nijak extrémně "nebliká" a není to nijak přehnaný. Jo, najdou se scény, který jsou maličko přitažený za vlasy (např. souboj chlapa se ženskou, kdy to vypadá, že ona je asi 3x silnější než on), ale bez toho už se asi neobejdeme ve filmech nebo jenom výjimečně. Nicméně mě to bavilo, nenudilo, a to je hlavní... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama