Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitný adrenalínový akčný thriller plný streľby a naháňačiek, napínavý od začiatku do konca. Akčákom veľmi neholdujem, ale tento je slušne nakrútený a nechýba ani dostatok mŕtvol. Plný súhlas s verbalom. P.S. Škoda, že mi zmizol "duch smilstva", čo už, bude mi rozhodne chýbať chalanisko. A to akurát teraz, keď sme sa skamarátili :-( ()

oje 

všechny recenze uživatele

Poctivý francouzský Bessonovský thriller, kde akce a přestřelky splývají v jednu velkou honičku napříč městem. Sympatické jednostranné zaměření na vysokofrekvenční akci bez přikrášlení komplikací celkem průhledné zápletky nebo rozvíjením romantické stránky nenechává tempo filmu z brzy nastavené stovky ani náznakem klesnout. Nadšení ze stoprocentně využité stopáže filmu mírní jen trochu málo ryze památných a výraznějších nápadů, jinak je to zvládnuté na jedničku. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma nevinný obviněný a pronásledovaný, tentokrát francouzské provenience. Nápad s ošetřovatelem a pacientem je zajímavý, zkorumpovaná policie je už klasika, a dobře to francouzsky syrovým stylem odsejpá. Akční scény jsou uvěřitelné a děj má spád a scénář nekulhá ani na jednu nohu. Ve spojení s příjemně krátkou stopáží je z toho akční jednohubka s dobrým koncem, která potěší. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Možno trochu jemne nadhodnotené, ale rozhodol som sa pre plný počet, pretože v danom žánri mi film dal všetko, čo by mal mať. Postavy, ktorým držíte palce, správneho záporáka, adrenalínové naháňačky, pri ktorých sa vám rozbúcha srdce, prekvapivé momenty a hlavne na vyrozprávanie tohto príbehu stačilo ani nie 80 minút. Všetko šľape ako hodinky, dobre to poháňa hudba Klausa Badelta a francúzi opäť bodujú. Nenápadný, ale skvelý non-stop nadupaný akčný thriller, ktorý vás nenechá vydýchnuť. 90%. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Pracovať občas v nemocnici a vystihnúť nesprávnu šichtu sa nemusí vyplácať. Presvedčil nás o tom hlavne Lellouche v perfektnom francúzskom thrillery. Výnimočnosť tohto filmu je vystihnutá práve tým, že nie je dlhý. Proste do 84 minút sa tvorcom podarilo nahromadiť kopu napätia, akcie, intríg a vyhnúť sa nudným pasážam. Už začiatok je zaujímavý a dĺžka filmu núti ku tomu, aby dej mal extrémne rýchly spád. Človek nemusí čakať kým sa to rozbehne, kým sa niečo udeje ale okamžite je hodený do deja. AKurát možno pre niekoho bude film až príliš krutý, ale Frantíkom sa opäť podarilo ma držať v strehu a netrpezlivo čakať ako to dopadne. Aj keď človek má vždy také to svoje tušenie. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama