Reklama

Reklama

Do Říma s láskou

  • USA To Rome with Love (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Režisér Woody Allen při své cestě po Evropě tentokrát doputoval do hlavního města Itálie, kde si zahrál s osudy několika různých lidí. Film je složen ze čtyř povídek. V prvním příběhu přijíždí postarší manželský pár (Judy Davis a Woody Allen) do Říma, aby poznal nastávajícího své dcery, z něhož není její neurotický otec zrovna nadšený. Další příběh filmu je o prostituce (Penélope Cruz), která má za úkol splnit jakékoliv přání klientovi, jenž moc netuší, co po něm ta podivná žena chce. V následující části si italský dav splete muže (Roberto Benigni) s filmovou hvězdou a jeho život se otočí o 180°. V poslední povídce navštívíme mladý americký pár (Greta Gerwig a Jesse Eisenberg), jehož životem zamíchají dvě nenadálé návštěvy v podání Ellen Page a Aleca Baldwina. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

včera videné v kine/Nové Zámky/-u mňa 4*...a mne sa to páčilo!!..:))...fajn oddychovka...myslím si, že Majster si už môže dovoliť urobiť aj "hravý" film,bez množstva filozofickývh odkazov., len tak-pre svoju radosť...ja som si to užila..málo kedy idem do kina na "komédiu",nakoľko mám rada filmy pre náročného diváka,takže toto bola trochu zmena...operný spevák v sprche vystupujúci-to je niečo tak absurdné!!..:))

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

dr.horrible: www.titulky.com a www.titulkari.com, znáš? Pokud tam titulky nejsou, znamená to, že nejsou.

shootThemUp

shootThemUp (hodnocení, recenze)

EbiGuetta: bojí se přiznat, že stáhl ten hnusný cam, co vyšel a už chce titulky...

gucci23

gucci23 (hodnocení, recenze)

já teda nevím....bylo to takové milé...nenadchlo ani neurazilo....Penélope, Woody super!

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Nevím, jestli je těch 5 hvězd ode mě tak jednoznačných, ale je to zábavné a ač nám Woody trochu vyměkl, za zlé mu to nemám...:)

lubec

lubec (hodnocení, recenze)

výborný film, dávno som sa tak nezabavil :-) po Vicky Cristina Barcelona som mal vysoké očakávania, ale toto ich prekonalo! bez váhania 5* (videné 21.6. na Artfilme)

 (hodnocení, recenze)

Dadel: 4D mužeš si užívat jak na tebe bude Woody Allan prskat... nebo to je 5D?

heyda

heyda (hodnocení, recenze)

Ten trailer vypadá naprosto úchvatně. Myslím, ze WOODY opět válí! 

Související novinky

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Hlavní taháky 47. MFF Karlovy Vary

Hlavní taháky 47. MFF Karlovy Vary

24.06.2012

Letošní festival v Karlových Varech je za dveřmi a ČSFD.cz vám opět připravila speciální sekci věnující se této význačné filmové události. Najdete v ní hlavně kompletní program filmů na festivalu.… (více)

Reklama

Reklama