Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povídkový film, nejnovější ze série Cities of Love. Je natočený jako deset romantických příběhů odehrávajících se v metropoli Německa, Berlíně. Deset příběhů o lásce, soucitu, vykoupení a přijetí. Každá povídka byla režírována jiným režisérem a vypráví svůj vlastní příběh, vždy o lásce, ale v různých formách a mezi různými lidmi. Film vznikl na stejném principu jako Paříž, je t´aime z roku 2006, New York, I Love You z roku 2008 a Rio, Eu Te Amo z roku 2014, které natočili různí mezinárodní filmaři a stejně jako zmíněné filmy, má mezinárodní obsazení. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Letenky do Berlína koupeny, tak se jeví toto jako povinnost pro nasátí atmostféry. Berlin, I Love You. (Cítím přehnanou snahu zatáhnout do příběhů všechny polohy lásky), střih a kamera jsou povedený, herectví někdy až moc umělé, neuvěřitelné a bez náboje. Jindy běhá jiskra mezi herci jako z reálného života. Na pár scén se jistě rád podívám znova. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený mišmaš, vždy když to začalo někam směřovat, tak to utli a byl další příběh. Příběhy spolu nemají nic společného a jsou strašně nudné. Kromě Mickeyho Rourka a jeho hlášky "Je to vždy pade na pade!", si z filmu asi nic jiného pamatovat nebudu. Atmosféra je divná,lehce melancholická, a romantika tomu přitom značně chybí...20% ()

Reklama

Dementra 

všechny recenze uživatele

Nesmyslně dlouhá stopáž plná krátkých příběhů, některé jsou proložené fantaskními scénami a některé ne, což vytváří zmatečný dojem naprostého paskvilu. Scéna z laundromatu? Skvělá sketch, ale co to proboha má společného se zbytkem filmu? Jakožto milovník Berlína doufám, že stejně jako mě tenhle film odpudí další nezaměstnané cizince v depresi, kteří si i přes to dokážou dovolit velký byt s balkonem, stejně jako slizké bohaté obchodníky a další lidi, kteří se rozhodnou v Berlíně hledat smysl života, protože je to teď zrovna cool. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne depresívny film. Z tých jednotlivých príbehov som si odniesol len zlý pocit, nechuť, pochmúrnosť. Ako by tí ľudia v Berlíne boli z čias, keď tam nad parlament zavesili sovietsku zástavu a pol mesta bolo v troskách. Ťaživý film o hlavnom meste hippsterov, ktoré definujú aj ilegálni imigranti a drag queens. ()

shade000 

všechny recenze uživatele

Asi záleží od psychického rozpoloženia jednotlivca, no mne sa to veľmi páčilo. Za mňa jeden z tých silnejších "Cities of Love". Každý príbeh mal niečo do seba a niektoré vedeli skutočne chytiť za srdce. Klobúk dole a teším sa na ďalšie. Snáď sa jedného krásneho dňa dočkáme Rotterdam, Jerusalem, Shanghai a ďalších metropol... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 4. října do 10. listopadu 2017 v Berlíně. (BMW12)
  • Slávny čínsky umelec a politický disident Ai Weiwei, ktorý v súčasnosti žije a pracuje v Berlíne, nakrútil pre tento film dlho očakávanú epizódu, ktorá bola nakoniec vystrihnutá z finálnej verzie. V rozhovore v marci 2019 priznal, že sa tak stalo po ekonomickom tlaku zo strany Číny: "Film čelil obrovským ťažkostiam v súvislosti s financovaním a distribúciou. Počas propagácie a predaja filmu nám producent povedal, že nikdy nečelil tak silnému odmietnutiu akéhokoľvek predchádzajúceho filmu, a to len kvôli mojej účasti. Bolo mu jasne povedané, že moja účasť by znamenala stratu finančnej podpory aj distribúcie." (Arsenal83)
  • Mickey Rourke má na sobě při scéně v trafice tepláky s nápisem „Loki“, což bylo jméno jeho milované čivavy. (Eldrick)

Reklama

Reklama