Reklama

Reklama

Flogging Molly: Float

(festivalový název) (hudební videoklip)
  • Velká Británie Flogging Molly: Float
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2009, 3 min

Obsahy(1)

Drobná postavička z tyček sbírá cestou k moři úlomky věcí. (Anifilm)

Recenze (9)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Popravdě tenhle typ hospodských cajdáků až tak moc nemusím (mimo hospodu) a líbí se mi od nich mnohem více rockovější věci, leč klip to je jiná, velmi povedený! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobnú kapelu divokých amerikanizovaných Írčanov, ktorá si hovorí Flogging Molly, dobre poznám a hneď sa i rovno priznám, že ich živelná folk punková muzika sa mi hodne páči. Skladba "Float" je titulnou piesňou z ich štvrtého oficiálneho štúdiového albumu, ktorý vydali v roku 2009. Mám ho dosť dobre napočúvaný. Float je vynikajúca skladba. Avšak tento plne animovaný videoklip sa mi ku nej nehodí. Nemám rád animované videoklipy. *** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Cítím se podvedený, protože jsem tu nikdy nechtěl hodnotit žádný videoklip. A ejhle, zcela nečekaně se mi pod ruku, oči a uši dostal tenhle vydařený cajdák s ještě vydařenějším panáčkem ( fanoušci prominou, nejsem znalec) a musím říct, že jak hudebně, tak obrazově fun, fun, fun ! ()

radys.v 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek jsem samozřejmě byl na koncertě a byl to super zážitěk - píseň Float je geniální :). Basák Nathen Maxwell má obrovské charisma. Klip je velmi dobře animačně propracovaný. ()

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný klip s originálním konceptem. Skvělá práce kamery a střihu, která dokonale ladila se songem samotným. Když bych tento klip porovnal s ostatními klipy z roku 2009, tak by rozhodně byl mezi nejlepšími. ()

Reklama

Reklama