Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Pod 

všechny recenze uživatele

Nové studio, neznámí herci, neznámí režisér i producent. Zvládli to na 1 a vzniklo perfektní, realistické živé dobrodružství. Něco takového tu nikdy předtím nebylo. Už tak ze všech stran okopaným stylem found footage, se jim podařilo vytvořit něco zcela originálního a velkolepého. Se zajímavými zvraty v ději to ještě dotáhli k úplné dokonalosti. Můj nejočekávanější film tohoto roku dopadl ještě líp, než jsem doufal. Příběh byl úžasný a napínavý. Sice se tvůrci nedrželi legendy přímo, ale to vůbec nevadí. Udělali to mnohem víc mysterióznější a je vidět, že vzali v potaz i jiné legendy. Herci to zahráli skvěle a postavy jsou zajímavé. Dinosauři vypadají perfektně, stejně jako panoramatické záběry. Takhle bych o tom mohl psát stále a dále... Na závěr chci ještě jednou říct, že to vážně zvládli perfektně, už to snad ani líp natočit nešlo. Doufám, že vydělali dostatečný obnos, který si určitě zasloužili, a natočí pokračování, nebo jiný, podobně zaměřený film. ()

Romeo5 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoustu mrtvých míst kterou produkce zaplnila nápovědou pro diváky jako například "nevidím,padáme atd" Už zmíněné klišé jsem neregistroval v posledních 20 minutách ale v celém filmu a velmi špatně zahrane (neautentické) prostě směšný hnus..Zbytečné dialogy postrádající logiku jako například "tady to není bezpečné musíme jinam" (když tam to nebylo bezpečné ani pod zemí) střídali jeden druhý :) Abych nebyl zas tak přísný potvůrky se povedli a příroda ze začátku taky pěkná..přesto nemůžu dát víc než nic..Směšná slátanina bez originálního nápadu..Snad první britský film bez zásahu...fuj ()

Reklama

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr je správné slovo! Tohle byl opravdový masakr hodný těch nejodvážnějších jedinců! Kdo tohle zvládnul dokoukat celé, má opravdu hodně silný žaludek. Pokud bych se měl vyjádřit k příběhu, tak ten je nulový, nelogický a nesmyslný. Raptoři, kteří ve skutečném Jurském parku plivali jed a spolehlivě likvidovali vše živé, tady nahrazovali domácí mazlíčky a plnili roli "raptor, nejlepší přítel člověka" Osazenstvo se tady směle likvidovalo mezi sebou a míním tím tu lidskou část a celé to působilo, jako dílko natáčené slaboduchým štábem totálních magorů. Pokud čekáte akci, tak se dočkáte polystyrénových balvanů a záběrů odpovídajících zapnuté kameře, hozené ze skály dolů. Prostě odpadovka s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Partička ľudí havaruje v pralese medzi dinosaurami, najprv stretnú tie "dobré" a potom divák čaká, kedy sa objavia aj tie mäsožravé hovadá, no napokon sa ich ani nedočká. Čakal som od toho omnoho viac. Presnejšie som čakal aspoň trochu akčný, adrenalínový, napínavý film, napokon však z toho vznikla nudná found footage rozprávka pre celú rodinu. Pekne nakrútené, pekné dinosauríky, pekná príroda, ale čo z toho. Priemerný film, ktorý by ma asi neupútal, ani keby som mal 5 rokov. Skončilo sa to ešte skôr, ako sa to vôbec stihlo rozbehnúť, a to kamarátstvo teenagera s malým dinosaurom si naozaj mohli odpustiť, čistý patetický gýč. Aspoň keby pridali nejaké naháňačky po pralese, ale kde nič, tu nič. Postavy umierajú mimo záber, ani kvapka krvi, žiadny poriadny boj o život. Tak čím to chcelo upútať? Len formou, ktorá tu už bola miliónkrát? Bodíky tentokrát dávam len a len za "remeslo", keďže väčšinou narážam na filmy trochu "iného" razenia. Zlatý Jurský park. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Čítankový exemplář found footage, sestříhaný ze 100+ hodin nalezeného materiálu a nijak dále neupravovaný (jak stojí v úvodním titulku :-)). Objevitelská výprava do srdce Konga se záhy zvrtne v záchranu holého života před masožravými prehistorickými potvorami, což nesympaticky nezajímavým postavám jaksi nedochází a pořád chtějí vidět (natočit) víc. Kamery však ve "velkých" momentech vypadávají a tak z nich nic nevidíme, zato do země, vody, křoví a větví čumíme furt. A i když je těch pár rozklepaných záběrů dinosaurů trikově ucházejících, neodbytnou nudu, pramenící mj. z naprosté předvídatelnosti, neodženou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama