Reklama

Reklama

Film podle skutečné události, která 14. ledna 2007 otřásla celou Amerikou. 14letá Megan Stewart tohoto dne náhle beze stopy zmizela a o tři týdny později i její 13letá nejlepší kamnarádka Amy Herman. Film je sestaven z videí, záznamů z chatu, webcamerových záběrů, domácích video nahrávek a všech záznamů, které bezprostředně zachycují dobu před Meganiným zmizením. (Dlee)

(více)

Recenze (155)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(Podľa "skutočnosti") Zostrihaný snímok z video hovorov a web kamier, ktorý vyobrazuje únos dvoch dievčat. Keď z tohto údajne "originálneho" 85 minútového found footage filmu, vypustíme 60 minút, ktoré ponúkajú akurát tak komunikáciu dvoch trúb, z ktorej je jedna fľandra, a druhá kostolný "singer", dostaneme 15 minútový krátkometrážny snímok na podpriemernej úrovni, ktorý síce malililinkú chvíľočku znepokojí, ale že by som mal výskať od radosti, to ma teda podrž. Nuda, nuda a ešte raz nuda pre-nu-do-va-ná. Chvála na režisérovu "hlavu" za nápad a pointu (myslím vážne!). Takto dopadnú všetky uvrešťané, v spoločnosti nezaradené, neuvedomelé, sami sebou preceňované, ako prostitútky, provokujúco sa obliekajúce teenegerky. Je to smutné, ale bezpečné už nie je ani like-ovanie na "FB" (:D) - 30%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

The Poughkeepsie Tapes složené jenom z pásek (teoreticky). Tady se první půl hodinu nic neděje, až na seznámení s Joshem, no, pak se ztratí Megan, město z toho je v prdeli, nejvíc chudák Amy, která je pak nenáviděná ještě víc než dřív, no a pak se ztratí i ta Amy, díky čemuž Josh dostane krásný dáreček v podobě kamery, na kterou si zaznamená vše... Super, tohle je děj. Jenže ten nevyvolá nic, oproti The Poughkeepsie Tapes to nemá v sobě nic znepokojivého (ne, ani záběry od Joshe), děsivého, překvapivého, prostě si jeden magor unese dvě holky a to je vše. Postavy všechny buď totálně blbé nebo tak otravné, že byste jim přáli osud Amy, možná ještě ve větší dávce. No, natočit děsivý film o zmizení někoho zvládne asi jenom Weir... 1* ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Vidím, že americké čtrnáctky mají nepřeberné množství aktivit a možností, jak trávit volný čas. Mohou například sedět celé dny na pičičetech a Assbookách s ostatníma kravkama a mlít pičoviny, nebo se vypravit na nějaký ten kůl kvartýr přeblafnout pár zfetovaných negrů, či se vydat na randevů s nějakým sympatickým vrahem, jenž jim navalil na internetách klíny, že je sexy blondýn, co by rád jen nevinně smočil. No, jakpak to jen může dopadnout? V nejlepším případě chytnou jen nějakou hnusnou gangsta vyrážku a v nejhorším se stanou hvězdami nějakého roztomilého snuffu a dospějí, tedy vlastně dozrají, někde v plastikovém sudu. "Megan is pissing", rodiče pláčou, lepí její xicht na mlíko a prudce litují, že se dříve moc nezajímali o její kulturní vyžití. A dobře jim tak! Vybavit nedospělou pipku masovými komunikačními prostředky a jebat na to, co dělá po nocích, protože jinak by se nemusela cítit dobře, je kapku výchovná chyba, které by se strýček Fritzl nikdy nedopustil. Ještěže u nás v Evropě pořád existují soudní lidé! Pokud přežijete hodinu mačkání beďarů, šklebení rovnátek do webkamery a debilní tlachy prudce inteligentních náctiletých pipek, dočkáte se opravdu až mistrovsky sugestivních dvaceti minut laškování s Bárbinama, které by měli povinně promítat na všech základkách. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ta holka v mym sklepě já miluju jí slepě Dělám všechno pro ní ona jenom slzy roní. Odkaz ktorý nám tu zanechal dungeon master Josef Fritzl nenechal na svoje filmové prevedenie dlho čakať.. Samozrejme ide o úplne iný príbeh ale dievčatá,maniakálny sklepmistr a pivnica zostali ingrediencie v svojej podstate nezmenené . Ale po pravde, mal som čo robiť aby som to dopozeral.. úvodná 3/4 hodinka bola nesmierne nudná...Bolo to ťažko neautentické ale tvárilo sa to vážne ako smrť. Jediné čo tu stálo zato bolo posledných 22 minút psychického teroru, mučenia a násilia ... No a samozrejme ešte tie 2 nechutné fotky, niekde v polovičke, ktoré tam tvorcovia strelili ešte pred tím než bol divák pripravený na morbidity ... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z hororů , které už nikdy nechci vidět jelikož posledních 30 minut na mě těžce zapůsobilo. Bohužel zbytek je totální vata kde se dozvíme, že 14 letá holka je lehká děva co kouří penisy na počkání má kamarádku pannu , které o tom vykládá a pak zmizí postupně jedna i druhá. P.s. ohledně toho záběru z kamer nevím jestli je pravý nebo není a řešit to nemíním, ale řekl bych, že se to zoomuje kvůli tomu, aby ji někdo detailně poznal je jasné, že kdyby tam daly záběr z kilometra vidí lidi prd. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (14)

  • Rachel Quinn (Megan Stewart) uviedla, že najhorším zážitkom z nakrúcania bolo pre ňu nosenie mučiaceho nástroja na hlave. Tvrdila, že to bolo fyzicky nepríjemné a duševne traumatizujúce, keď si uvedomila, čo vlastne zobrazuje, pretože režisér Goi jej ukázal skutočné fotografie obetí, na čo sa rozplakala. (Arsenal83)
  • Keďže film je založený na sérii skutočných prípadov únosov detí, verejne ho podporil aj Marc Klaas, zakladateľ nadácie KlaasKids Foundation, ktorá sa venuje predchádzaniu zločinom na deťoch a pomáha pri nachádzaní nezvestných. (Arsenal83)
  • Kvôli zobrazovaniu sexuálneho násilia a brutálnych obrázkov násilia sa Nový Zéland rozhodol film zakázať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama