Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest nezaměstnaných ocelářů sedí v čekárně na pracáku a přemýšlí, jak vydělat peníze. Jó, ti tanečníci, co se tady svlékali minulý týden do plavek, ti jsou teda za vodou. A proč bychom to nezkusili taky? Ne jen tak ledajaké představení, opravdový striptýz - Do naha! Je fakt, že v partě není nikdo moc hezkej. Někteří z nás jsou trochu při těle, máme chatrné zdraví, jeden se pokusil o sebevraždu a dalšímu manželka otloukla o hlavu sádrového trpaslíka. Vlastně tím už nemůžeme zas tak moc ztratit! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (298)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Opätovne nedokážem zdieľať spokojnosť až nadšenie mojich obľúbencov, a vlastne väčšiny užívateľov. Pritom moje sklamanie nepramení z nenaplneného očakávania, pretože to, čo som o filme vopred vedel, dávalo tušiť hrúbku ľadu, na aký sa režisér s týmto námetom pustil. Nepočítal som s tým, že sa mi podarí s niektorou postavou stotožniť (aj keď som bol sám nejakú dobu beznádejne nezamestnaný), ale ani s tým, že budú na mňa pôsobiť odpudzujúco. Podobný pocit som mal pri postave Biga Lebowského. Ťažko môžem sympatizovať s ľuďmi, ktorí sú ochotní robiť čokoľvek, len aby nemuseli robiť. A avizovaný humor mi pripadal viac trápny, než anglický. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Do Naha!!! Na prvni pohled ani o nic jineho ve filmu nejde. Skupinka sesti looseru, kteri nemaji praci se rozhodne vydelat penize zdanlive jednoduchym zpusobem, ale jak postupne zjistuji, neni to tak lehke jak se zdalo. K hercum nemam ani jednu namitku, Rober Carlyle, Mark Addy, Tom Wilkinson a dalsi hraji dokonale a clovek jim opravdu veri, ze se kvuli vidine rychle nabytych penez hodlaji skutecne svleknout. Film je take prospikovan tradicne suchym anglickym humorem a clovek mnohdy nevi ma-li se hlavnim hrdinum smat nebo je litovat. Ale netoci se to vsechno jen kolem striptyzu i kdyz je to hlavni dejova linie, ve filmu najdeme trochu hlubsi myslenku, kterou si kazdy musi najit sam. Ale hlavne se jedna o skvelou komedii, jednu z nejlepsich britskych komedii za posledni roky a scena v bance, kdyz zazni hudba je opravdu jedinecna!!! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Do naha! je hlavne sociálne ladený film, zabalený do komediálneho žánru. Ja mám tento prístup celkom rád, pretože okrem onoho sociálneho apelu sa ešte aj zabavíme a zabavia sa aj menej nároční diváci, ktorí budú tento film vnímať čisto ako cool záležitosť so svojráznymi postavičkami a zopár hláškami. K úspechu okrem kvality prispelo určite aj zopár šťastných náhod, podobne kvalitných nezávislých komédií, po ktorých ani pes neštekol, je dosť. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Naprosto dech beroucí komedie, kde jsem se smál snad pořád a ta hodinka a půl byla fuč, ani jsem se nanadál. V prvé řadě, co film dělá tak dokonalým, jsou až na Roberta Carlyleho, téměř neznámí herci, kteří se s filmem zžili. Dovolili si dělat ten anglický humor po svém a mě osobně dokázali naprosto přesvědčit ve všech ohledech. No a Robert jako vždy, bezchybný a výborný výkon. Celý film je prokládán skvělými hláškami a momenty, kdy se člověk dívá a ze situace, kdy nic neočekává, se něco stane a on leží v křečích smíchu. Tak to má vypadat. A soundtrack dokonale vystihuje situace, ketré se v tomto filmu odehrávají. Největší pecky 80. let. Takže pro mě jednoznačně plný počet, a já se k tomuto filmu budu vždy rád vracet a budu ho doporučovat známým. Kéž by bylo takto povedených filmů více. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Britským komediím moc neholduju, protože mi zkrátka jejich humor přijde strašně suchý, ale u tohohle jsem se fakt bavil. Nezapomenutelné scény ("Kůň" na zkoušce, hlavní hrdinové utíkají v těsných tangáčích), nezapomenutelné hlášky ("Já nejsem kuřecí stehno!!"), skvělí herci (Addy, Carlyle, Wilkinson, Barber) tvoří ve výsledku komedii, na kterou se rozhodně ještě podívám. A závěrečný striptýz byl naprosto boží!!!!! A to jsem hetero. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (26)

  • Slávna scéna „Hot Stuff“, v ktorej postavy tancujú v rade v Jobcentre, mala byť pôvodne vystrihnutá z finálnej produkcie, pretože bola považovaná za „príliš nereálnu“. (Arsenal83)
  • Produkcia a natáčanie vraj bolo veľmi náročné, Robert Carlyle o tom povedal: "The Full Monty bolo ťažké natáčanie, naozaj ťažké. Hrozné." (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Reklama

Reklama