Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se jako fanoušek Zooey Deschanel těšil,o to větší bylo moje zklamání.Všechny postavy jednají jako lidé,kteří trpí určitým stupněm demence,humor se vyskytuje ve formě pro mé smysly nerozpoznatelné,předpokládám,že bych měl brečet smíchy vždy,když si Schmidt sundá tričko,nebo bych neměl?Nevím,to je právě problém.Pro mě je to strašná nuda a hvězdičku dávám jen za obsazení Zooey. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Po deseti dílech musím konstatovat, že Zooey Deschanel je zde naprosto bezkonkureční. Vtipná, milá, praštěná, správně naivní - prostě báječná. Vhodně zvolené charaktery a zajímavé vedlejší postavy dávají každému z příběhů tu pravou šťávu. A kdyby náhodou něco nefungovalo, tak je tu vždy Schmidt :-)) 8/10! ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, který pobaví! Zooey Deschanel mi ze začátku moc neseděla, ale postupem času jsem si jí vážně oblíbila. I pánské osazenstvo je naprosto výborné a každý je tak jiný, že vlastně nechybí nic. Vtipu je zde dost, stejně jako akce, napětí i sexuálních narážek. Po delší době seriál, který na sebe přitáhl mou pozornost na 100%. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na New Girl jsem začal koukat hlavně kvůli Zooey Deschanel a koukám na něj do teď. Ze začátku to byl docela boj, než jsem si zvykl na styl, kterým se seriál prezentoval a taky na to, že se rozjel vždy po deseti dílech(platí pro první a druhou řadu, třetí šlape na maximum už od prvního dílu). Navíc chvilku trvalo, než jsem se dostal hercům a jejich postavám pod kůži. A nakonec jsem rád, že jsem u New Girl vydržel, protože mě i přes slabší díly stále baví a dokážu si jí parádně vychutnat. Navíc jsou některé epizody a jejich zápletky hodně příjemně ujetý takže se příjemně odreaguji. Ze začátku táhla seriál Zooey, ale pak se karta obrátila projevil se komediální talent Jake M. Johnsona a Maxe Greenfielda. Nick a Schmidt jsou nejlepší postavy a skvěle fungují v kontrastu s ostatními. Dále se hodně povedly flashbacky, které ukazují, že potenciál tam stále je a je odkud brát. New Girl je hodně dobrý seriál, který si rád jednou za týden pustím. S05 - Velmi povedená řada, které se mě dost líbila. Pár slabších dílu je i zde, ale na druhou stranu se tu objeví sexy Megan Fox s Nasim Pedrad. Co se mě nejvíce líbilo, byl závěr řady, ze které ho jsem měl opravdu moc dobrý pocit. Pět let s postavy, jenž se někam posunuly a to jak to zobrazily se mě prostě moc líbilo a krásně to do seriálu patřilo. Velká spokojenost s pátou řadou. ()

jolanek 

všechny recenze uživatele

I napriek tomu ako velmi sa mi paci Zooey, musim napisat kritku. Aj keby tam stala celych 19 minut hola a by si len hmkala a zmurkala zanechalo by to na mne vacsi dojem ako tento pokus o komedialny serial. Mam opat pocit ze Kasdan si z nas robi len srandu, mam pocit ze som nim bol zneuzity zo zadu a bez lasky :( dejova linia nie je, vyvoj v deji neexistuje. Jedine co tam je je sarmantna Zooey a jej prenesenie carovneho zhuleneho zivota do serialu. Fakt, radsej mohla cely cas recitovat ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)

Související novinky

Reklama

Reklama