Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem neměl ani ponětí, že existuje nějaký ultrapopulární moderátor Howard Stern. Teď už to vím a způsob, jakým to dal o sobě Stern vědět, mi přijde hoooodně povedený. Samozřejmě, že si nemyslím, že by skutečnost přesně odpovídala tomu, jak se Stern prezentuje v této komedii, ale to je vlastně úplně jedno, protože podstatné je to, že se divák při sledování jeho "životopisu" dobře baví. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Howard Stern si splnil svůj americký sen o cestě za slávou a úspěchem od vybojovaní pozice žádaného rozhlasového moderátora až po úspěšné zfilmování vlastnoručně napsaného životopisu se sebou samým v hlavní roli. I když by mě docela zajímal i pohled nějaké nezaujaté druhé strany na to, jak to vlastně všechno doopravdy bylo a jeho pořady bych se na rádiu ladit nesnažila, musím uznat, že si svou roli napsal i zahrál velmi dobře a pobavil mě. Viděno v rámci projektu 52 Films by Women. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Smysl filmu byl to aby lidi pochopili že Stern je normální chlapík s trochu netradičním smyslem pro humor kterej lidi nechápou. Nechápou a přesto měl v rádiu obrovskej úspěch s tou hromadou prasáren. Mně to naopak přijde vtipný dost ale zřejmě protože tu jeho situaci znám dost dobře z vlastní zkušenosti. "Už jste někdy pracoval s klobásou?" ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi leckdo v Česku neměl léta páně 1997 potuchy, kdo je Howard Stern. A po projekci jim to bylo vlastně dál docela jedno. Životopisná komedie o překročení hranice slušnosti a vkusu a jednom vzestupu do mediálního království. Tím je snímek Betty Thomas (jinak proslula spíš veleprůměrnými kousky typu 28 dní nebo Dr. Dolittle). Párkrát sice zabliká jiskra naděje, ale vesměs jsem se nesmál. Třeba podobné kousky Muž na Měsíci nebo Lid versus Larry Flynt mě bavily/dojímaly o mnoho víc. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

No, jsem už starší, takže jsem ten výstup Howarda Sterna alias Fartmana na MTV Awards s holú řiťú zažila živě v TV a říkala jsem si, co to je za pako tohleto? Díky tomu i zhruba vím, jak vypadá ve skutečnosti. Když jsem viděla Soukromé neřesti, pochopila jsem, co ho k tomu vedlo. Nasmála jsem se fakt hodně, hlavně když se učil vyslovovat "dabljů ééén bísí" a u vědomostního kvízu. Nemůžu nenapsat, že soukromé neřesti je fakt hodně eufemistický překlad originálního názvu Private parts, odkazujícího do míst, kam nikdo, koho tam pošlete, nejde rád, protože je tam tma, nejsou tam okna:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Julia Louis-Dreyfus byla původně obsazena do role Alison, ale později vycouval, aby mohla trávit nějaký čas se svou rodinou. (c.tucker)
  • Postava Kennyho "Pig Vomit" Rushtona je založena na Kevinu Methenym, programovém řediteli rádia WNBC v té době. Ve skutečnosti mu Howard říkal "Pig Virus" a ne "Pig Vomit". Pig Vomit byl název skupiny, která vytvořila úvodní znělku Howardovi show té doby. (c.tucker)

Reklama

Reklama