Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Nix 

všechny recenze uživatele

Když si pustíte jakýkoli film od Austina tak vám dojde co očekavát. Žádný velký herecký výkony, ale akci tam rozhodně najdete. A i tak je Steve sympaťák. Ale tady ten film získal plus díky Dolphovi. Ten chlapík umí i hrát a tady si chladnokrevného Germána opravdu vychutnal. Stejně tak jako ovoce když mu tam umíral chlapík. Ta scéna je skvělá a když je na scéně tak to stojí za to. Film má takovou chladnějsí atmosféru a vážnější notu, ale i tak si Stone Cold zahláškuje. Moc bitek tu není, ale to neznamená, že tam není akce. Je jí tam dost a film umí udržet napětí. Zase prostě další kousek, který jsem si fakt užil. Austin je záruka fungujícího akčního béčka a co naplat, že má stejný pohyby, proto si jeho film pouštím a vím, že aspoň jednou dycky ty pohyby udělá a to dycky znamená že se budu bavit. Škoda že už toho nechal. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem veledílo, ale musím uznat, že mě snímek vcelku zaujal. Děj není nijak složitý, ale po dramatické stránce z něj bylo vytlačeno vše. A tak se ani tak nejedná a čistý akční film. Hromotluk Steve Austin se zhostil hlavní role a nedopadl zase až tak špatně. Dramatizaci zvládl stejně tak dobře jako akční scény, které tu jsou jen jako nezbytným doplňkem. Dolph Lundgren opět jako záporák, takže jak se dalo předpokládat, moc prostoru tu nemá. Ale je zajímavý. Příběh tedy staví hlavně na ději. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

The Package není úplně zpackané a fanoušci hromotluckého Steva Austina si přijdou na tupé údery a ostré hlášky. Lákadlem je tu však Dóda Lundgren, který ztvárňuje opět typického zástupce bezcharakterních hajzlů. Tentokrát to však není Rus ani Švéd, ale říká se mu Germán. Scéna, kterak si připravuje vitamínový koktejl a svým nezaměnitelným basovým hlasem komentuje obsah živin v ovoci je roztomile morbidní. Steve Austin nevybočuje z cesty umanutého mamuta razícího si cestu přes kaskadéry, kickboxery a wrestlery v akčňácích, které se tváří sofistikovaněji, ale ztroskotávají na rozpočtu a diváckém zaujetí. To, co nestihli kluci v The Expendables se snaží dohnat zde očekávanou mlatou na férovku, kde Lundgren by prostě neměl na obra Koloděje Austina a tak tvůrci rafinovaně nechávají v ději oslabit Austina ztrátou litru krve. Sem tam ve filmu vykoukne příjemné 80tkové pomrknutí (chlapácké hlášky, střelba z M60 ve stoje, samo ošetření ran, pointa), ale není tu nic za co by stálo začít posilovat... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem to viděl. Dva akční borci Steven Austin a Dolph Lundgren v jednom filmu. Ze začátku připomínám, že akční scény a souboje byly o trochu lepší, respektivě na vyšší úrovni než jiné podobné béčka. Akčních scén nebylo úplně nejvíc ve filmu, ale byl jich dostatek, přestřelky byly dobré a hlavně mě potěšili souboje, které se vyvedly. Neříkám, že byly nejnápaditější, ale byly přehledné, Austin se klasicky, obyčejně pral, schytal dost ran, ale furt bojoval. Krom toho měl celkem dobré hlášky. Co se týče Dolpha Lungrena ve vedlejší a záporné roli, opět mě potěšil, zase si roli užíval, měl dostatek prostoru, abych byl spokojený. První akční scéna s Lundgrenem byla dost dobrá, jak odhodil stůl na útočníky střílící po něm, to byla jasná ukázka, že si tento režisér dával pozor, aby vše bylo natočeno přehledněji, což se víceméně vydařilo. Konečná scéna či souboj Lundgren a Austin - to už bylo obyčejné, bez nápadu, ale ničím nepokažené. Scéna, kdy Lundgren připravuje ovoce do mixéru a mluví na svoji zmučenou obět - to je perfektní scéna, Lundgren opět dokazuje, že umí skvěle hrát. Nebyl úplný maniak jako vždy, něco málo více chybělo, ale v podstatě splnil vše co se od něj očekávalo. Austin, coby hlavní hrdina byl opět skvělý, dokonce lepší než v jeho předchozích filmech, takže si troufám tvrdit, že je tohle nejlepší Austinův film jaký jsem doposud viděl. Příběh to má velmi jednoduchý a konečné rozuzlení dává smysl a zachránilo mé opodstatněné obavy v nedořešenostech příběhu. Film nemůže moc nudit, hned od začátku se jde na věc. Ještě musím pochválit dobře natočenou bouračku, kdy Austin havaroval autem. Záporáci jsou slušní, všichni baví dostatečně. Hudba celkem dobrá, zaujala. Zápory ? Určitě se najdou. Třeba více akce, více dramatičnosti, abych cítil, jak to má Austin těžké bojovat proti nepřátelům, vylepšit tempo filmu, aby se tempo zvyšovalo, nebo střídalo, zde bylo furt stejné, ale velký problém to není. Spíš jde o to, že byl film brán dost lehkovážně, vše Austinovi vycházelo až moc snadně a chtělo by to ve filmu vylepšit spoustu věcí. I nějaká honička auty mi docela chyběla. Ale nevadí. Ještě přidat více hlášek k Lundgrenovi, měl jich méně. Ale celkově byl snímek uvěřitelný, každá postava měla svůj prostor, dalo se hrát i na nepředvídatelnost. Takže ve výsledku jsem spokojen, dalo se z toho vytěžit více, ale i tak se jedná o vysoký nadprůměr, takže 4 hvězdičky jsou teda na místě. Celkově hodnotím na zasloužených 78% = **** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tommy je sympaťák, ale skrývá v sobě několik zvířat. Předně vypadá jako medvídek, ale když bojuje, tak dost připomíná slona v porcelánu a rychlost jeho nasteroidovaných paží je velmi blízká tempu šnečího šampióna. Také je neprůstřelný, ale mě zkrátka víc bavil Němec se svými účelným stylem boje a přípravou vitamínově vydatných koktejlů. Jinak je to však pouze křišťálově průzračná akční blbost, jejíž největší předností je to, že si na nic jiného nehraje. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Po filmu Recoil (2011) se znovu společně střetli herci Steve Austin (Tommy Wick) a Lochlyn Munro (Eddie). (mzss1)

Reklama

Reklama