Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Filipínští provozovatelé kolotočů jsou páteří tohoto národa." Bude se vám chtít zvracet. Mě se chtělo. Ne proto, že by byl film špatný, ale proto, že není a to hlavní vystihuje (sice trochu ad absurdum ale přesto) parádně a do hloubky. Tenhle film nakládá úplně každému - voličům, kanidátům, těm v pozadí. Ferrell je bez debat, počítám, že si svou roli náležitě užíval, Galifianakis u mě děfinitivně konečně překročil Pařbovskou hradbu. Co mě ale nejvíce rozsekalo a bavilo, jsou obě manželky kandidátů, ty jsou neskutečné. Dobrá volba obsazení i charakteru. Chtěl bych mít doma obě. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell hraje opět tutéž postavu, kterou nehrál snad jen v Horší už to nebude, tedy přespříliš nezdravě sebevědomého blba, jehož středem vesmíru je on sám. Tentokrát je ovšem kromě blbství také pořádně zlý, a to se mi příliš nelíbilo, protože i když byl občas zlý poměrně vtipným způsobem, rozesmál mě stejně jen dvěma ranami pěstí (nechci prozrazovat). To Zach Galifianakis mi byl sympatičtější (ale nejsem si jistý, jestli to byl vždycky záměr) a výborní byli John Lithgow s Danem Aykroydem. Velká škoda je konce, který ve srovnání s předchozím běsněním působil jaksi vyčpěle. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

"VÁLKA MÁ SVÁ PRAVIDLA, ZÁPASY V BAHNĚ MAJÍ SVÁ PRAVIDLA …. POLITIKA ŽÁDNÁ PRAVIDLA NEMÁ." … /// O tom, že volby v Americe jsou ta nejnepředvídanější událost (pokud teda nemáte hafo prachů)…. Dva podivní kandidáti a jejich souboj, má blíž ke komedii než k politice. Líbí se mi ironie a parodie na reálný politický věci, stejně jako zajímavý postavy a do nich obsazený herci. Jeden, dva (tři) kurevský ,,zápichy“ a vlastně dokonalý znevážení všeho kolem voleb (v klídku, v Americe, u nás je to přece v pořádku…) by mohlo potěšit i apolitickýho diváka. A to včetně toho ,,nádherně“ patosáckýho závěru. Komedie? Jo! Taková ta vkusná a milá zábava (…co to meleš za sračky ….?) s jednou (dvěma) nechutnostma, po který dostanete chuť vzít do ruky košťata a …. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Filmy vo politice mě nebavěj. 2.) Karel Schwarzenberg prezident? Kurva kolik mám v prasátku…? (P.S.: to zjistíte po volbách!) 3.) Thx za titule ,,Beddny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

castor 

všechny recenze uživatele

Komediální režisér situačních kousků Jay Roach má v posledních letech k politice překvapivě blízko, což prokázal televizním dramatem Nové sčítání hlasů o vyhrocené povolební situaci v roce 2000 nebo oceňovaným snímkem Prezidentské volby o zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008. Tady nabízí souboj o kongresmanský post, ale vážný u toho opravdu není, navíc párkrát trefně uhodí do citlivých amerických témat. Terčem jeho snímku se stává absurdní vtírání se do přízně voličům během kampaně. A daří se mu to náramně. Duo Ferrell – Galifianakis výborné. Na hraně tří a čtyř.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ferell/Galifianakis ... Duo tohto typu vtlačí do filmu svojskú pečať, ktorá mne jednoznačne vyhovuje. Je to show dvoch borcov, ktorí si užívajú svoje role, čo sa podpisuje na celkovom "spirite" filmu. 85 minút rozdelených medzi Ferrella a Galifianakisa nezabezpečuje síce neustály smiech, ale prináša pravidelné návaly fórov pre nich typického štýlu. Tento film nie je to záležitosťou kritiky,... je otázka špecifického vkusu. I heard your nickname was Tickleshits in high school, I'm gonna see if it's true! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Dej filmu sa odohráva v americkom štáte Severná Karolína, kde sa narodil aj Zach Galifianakis (Marty Huggins), a kde bol jeho strýko Jesse Helms v sedemdesiatych rokoch kongresmanom. (Darkage)

Reklama

Reklama