Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (252)

geklon 

všechny recenze uživatele

Zase nevyužitej potenciál.....i když Ferrel byl naprosto fenomenální idiot jako už tolikrát, škoda jen toho jeho napravení na závěr.Celkový průběh snímku se dá přirovnat k filmům jako Horrible Bosses, Get Him to the Greek, Invention of Lying a desítky dalších....bombastické obsazení, herci si užívají ztvárnění pochybných individuí, ale vše se řídí podle předem známého schématu: Slibný až famozní začátek, který se s očekáváním prolne až do stagnujícího vyvcholení děje, kde se opět ještě nějakým způsobem zamíchá kartami, ale před závěrečnými titulky vždy v rukou zůstávají trumfy a vše dobře dopadne...Ameriko jdi do prdele. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Komediální režisér situačních kousků Jay Roach má v posledních letech k politice překvapivě blízko, což prokázal televizním dramatem Nové sčítání hlasů o vyhrocené povolební situaci v roce 2000 nebo oceňovaným snímkem Prezidentské volby o zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008. Tady nabízí souboj o kongresmanský post, ale vážný u toho opravdu není, navíc párkrát trefně uhodí do citlivých amerických témat. Terčem jeho snímku se stává absurdní vtírání se do přízně voličům během kampaně. A daří se mu to náramně. Duo Ferrell – Galifianakis výborné. Na hraně tří a čtyř.. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický Ferrell. Roach po Austinovi Powersovi nedokáže prísť s ničím vtipným a režíruje len osvedčených komikov v úlohách, v ktorých pôsobia strašne strnulo. Aj keď sú niektoré vtipy naozaj výborné, celému filmu chýba tempo a nejaká previazanosť. Takto je to len séria vtipov postrkaných do zápletky, ktorá je príliš priamočiara aby dokázala prekvapiť svojim koncom. Nebyť ústredného dua, bolo by to o dve triedy horšie. Inak sa jedná o znesiteľnú jednohubku, ktorá nezostane dlho v pamäti, ale je natoľko svojská, že nepodráždi ani nenahnevá. Ale prial by som Ferrellovi konečne nejakú poriadnu úlohu. Snáď ten Anchorman. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo povedené Trading Places a řikal jsem si, jestli už sem film někdy neviděl, ale celkem sympatické obsazení (Ferrell je jako vždy bombový) mě donutilo film dokoukat. Má také pouze něco přes hodinu a půl, takže se to dá přežít bez následků. Občas jsem se i zasmál a pobavil, ale popravdě jsem nečekal ani to, takže jsem vlastně celkem spokojen a nelituji, že jsem film viděl. Dlouhou dobu ho však, jestli vůbec, vidět podruhé nepotřebuji...50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

"VÁLKA MÁ SVÁ PRAVIDLA, ZÁPASY V BAHNĚ MAJÍ SVÁ PRAVIDLA …. POLITIKA ŽÁDNÁ PRAVIDLA NEMÁ." … /// O tom, že volby v Americe jsou ta nejnepředvídanější událost (pokud teda nemáte hafo prachů)…. Dva podivní kandidáti a jejich souboj, má blíž ke komedii než k politice. Líbí se mi ironie a parodie na reálný politický věci, stejně jako zajímavý postavy a do nich obsazený herci. Jeden, dva (tři) kurevský ,,zápichy“ a vlastně dokonalý znevážení všeho kolem voleb (v klídku, v Americe, u nás je to přece v pořádku…) by mohlo potěšit i apolitickýho diváka. A to včetně toho ,,nádherně“ patosáckýho závěru. Komedie? Jo! Taková ta vkusná a milá zábava (…co to meleš za sračky ….?) s jednou (dvěma) nechutnostma, po který dostanete chuť vzít do ruky košťata a …. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Filmy vo politice mě nebavěj. 2.) Karel Schwarzenberg prezident? Kurva kolik mám v prasátku…? (P.S.: to zjistíte po volbách!) 3.) Thx za titule ,,Beddny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)

Reklama

Reklama