Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (252)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Volte mě má v sobě takový ten poctivý humor nehumor Zacha Galifianakise a Willa Ferrella. Jeden dost skromný a nenápadný, druhý pro změnu neuvěřitelně drzý, rasistický a urážlivý. Dohromady to dává skvělou směsku, která za těch pár minut musí minimálně dvakrát nebo třikrát smíchem shodit ze židle. Také chválím tvůrce za tu sebekritiku amerického národa. O to smutnější je, že do nějaké 75 minuty to takhle chodí i u nás. Nebejt těch posledních deset minut, bude mi spíše smutno. Každopádně co naplat, jsme v Hollywoodu a tady i ty nejhorší politické humusy v komediích prostě musí skončit tak, jak v tomto filmu nakonec skončí. A jsem za to rád. Dokáže to ve mně vyvolat daleko lepší emoce, než když si vzpomenu na to, co se děje u nás. Ale víte co? Tu americkou sebekritiku si tímhle filmem už neodpářou a o to se mi snad líbí tenhle film ještě víc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $86,907,746Tržby Celosvetovo $103,430,245Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,368,122 //počet predaných kusov 244,168Tržby za predaj DVD v USA $8,227,865 //počet predaných kusov 549,991║ Zopár slušných gagov sa tu nájde ale ináč klasická rutinná americká odrhávačka s už okukaným Zach Galifianakis-om(ten hrá v skoro každom filme úplne istú charakterovú úlohu) a Willom Ferrell-om, takže len ďalšia zbytočná komédia, ešte že bol tento rok(2012) zlatý Macík TED . /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

ferrellovka s nedostatocnym mnozstvom klasickeho man child humoru ale zato sa o dost viac sa hra na bushovsku (SNL approved) strunu. galifianakis ujde ale nic prevratneho od neho necakajte... napriek svojej relativnej kratkosti to nema dostatok vtipov aby sa do zaradilo k ferrellovym najlepsim filmom... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy nad neznámou silou, která dokáže Willu Ferrellovi přisuzovat hlavní role ve filmech, které stejně u diváků propadnou? Myslím že nebudu daleko od pravdy, když prozradím, že Will je jedním z nejhorším komediálních herců posledních asi 20 let. Člověk bez talentu, který vyznává ve skrze trapný, pitomý a uřvaný humor (tady by se trošku nabízela podobnost s naším Petrem Novotným). A přesto se vždy rád kouknu na další Ferrellův pokus, který sice skončí krachem, ale z nějakého zvrhlého důvodu mě bude zajímat i další jeho film. Škoda že ve filmu není obsaženo více humoru, myslím že to nebyl nesplnitelný úkol. Poslední půlhodinka už si jen tak dojíždí. Začátek volební kampaně bavící potenciál rozhodně měl. 55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Filipínští provozovatelé kolotočů jsou páteří tohoto národa." Bude se vám chtít zvracet. Mě se chtělo. Ne proto, že by byl film špatný, ale proto, že není a to hlavní vystihuje (sice trochu ad absurdum ale přesto) parádně a do hloubky. Tenhle film nakládá úplně každému - voličům, kanidátům, těm v pozadí. Ferrell je bez debat, počítám, že si svou roli náležitě užíval, Galifianakis u mě děfinitivně konečně překročil Pařbovskou hradbu. Co mě ale nejvíce rozsekalo a bavilo, jsou obě manželky kandidátů, ty jsou neskutečné. Dobrá volba obsazení i charakteru. Chtěl bych mít doma obě. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)
  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno