Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (252)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S čestnou výjimkou snímku Horší už to nebude, kdy netuším, zda bylo něco s Willem, nebo se mnou, protože jsem byl jeho kouskem okouzlený, mě Ferrellova tvorba míjí vzdáleností kosmických let a Volte mě! do jeho snaživě upocené a trapností zavánějící produkce dokonale zapadá. Ne, že by tenhle kousek neměl pár světlejších momentů, ale je to zkrátka příliš hrubozrnné a laciné. Dávám přednost chytřejšímu a rafinovanějšímu humoru. Celkový dojem: 25 %. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem humor a holky nahoře bez. Naneštěstí se scénárista a režisér nechali unést a zapojili tolik emocí, že Láska nebeská je oproti The Campaign jen ochuzeným vývarem z kostky s absencí emocí. Intro bylo perfektní, avšak pak se zjevily ty nechutné emoce a člověk měl definitivně zkažený zážitek. Kdyby ve snímku neúčinkoval Zach Galifianakis, tak by nemělo pražádný význam koukat na TOTO. 60% Celosvětový výdělek k 27. 12. 2012: $103,430,245 ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pridám jednu hviezdu za to, že ma scenáristi dokázali prekvapiť, keď som pri sledovaní filmu uvažovala "ale toto? fakt to dáte?"... a oni dali. Hlavným nájstrojom komédie je tu hyperbola vo všetkých podobách a jasná priamočiarosť satiry. Nie je veľmi čo lúštiť, všetko dostaneme na tanieri. Možno by sme mohli povedať, že takto vyzerá britská Je to soda! pre priemerného amerického diváka. Ale zasmiala som sa, nie že nie :-) ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Politika ešte nikdy nebola taká zábavná téma, ako tomu bolo u The Campaign. Prepálená pravdivosť, v podaní vynikajúcich komikov, ktorí mali neskutočne dobrých sekundantov. Humor bol fajn, niektoré scény sa mohli ubrať, a celkovo to bola dosť zábavná záležitosť. Prekvapivo som spokojný a zabavil som sa viac ako som predpokladal ... P.S. Aj vy ste ostali prekvapený kto v skutočnosti je Dylan McDermott ? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Dej filmu sa odohráva v americkom štáte Severná Karolína, kde sa narodil aj Zach Galifianakis (Marty Huggins), a kde bol jeho strýko Jesse Helms v sedemdesiatych rokoch kongresmanom. (Darkage)

Reklama

Reklama