Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (252)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek by se měli všichni lidé podívat zrovna v tomto období nebo o trochu dříve. Je to opravdu realistické až na pár scén, které zajišťují dostatek zábavy - i když možná velký nadbytek, jelikož jsem se bavila opravdu každou chvilku. Will i Zach jsou vybráni opravdu skvěle, je zde vidět velký kontrast charakteru i vzhledu, nic méně jde to k sobě. Celá atmosféra je výborná stejně jako příběh a zápletky. Konec je klasický americký happy end, ale vůbec to neubírá na kvalitě. Tady je to celkem dost podhodnocené. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ptá se snad někdo, jak se cítí moje ruka, když dala ránu ocelové čelisti toho dítěte?" Se smutným kukučem musím konstatovat, že se nemohu stát americkým kongresmanem, neboť jako seriózní šetřílek nejsem schopen obětovat 900 USD za načesání svého řídkého vlasu. Takže mne nečekají žádné sexuální hrátky se stážistkami, pařba na počítači v době hlasování ani sebeuspokojení z nicnedělání pro blaho své země. Přesto jsem byl přesvědčen, že když se o kongresové křeslo utkají takoví dva trotlové, jakými Ferrell s Galifianakisem rozhodně jsou, tak se přitom umlátím smíchy. Nebudu zapírat asi tři spontánní výbuchy smíchu ani užití si podlosti politických kampaní, ale na druhou stranu se té zákeřnosti nabízelo daleko více a vítězství "úžasně tradičních" amerických hodnot mi v závěru hodně nadzvedlo žaludek a lehce snížilo hodnocení. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy nad neznámou silou, která dokáže Willu Ferrellovi přisuzovat hlavní role ve filmech, které stejně u diváků propadnou? Myslím že nebudu daleko od pravdy, když prozradím, že Will je jedním z nejhorším komediálních herců posledních asi 20 let. Člověk bez talentu, který vyznává ve skrze trapný, pitomý a uřvaný humor (tady by se trošku nabízela podobnost s naším Petrem Novotným). A přesto se vždy rád kouknu na další Ferrellův pokus, který sice skončí krachem, ale z nějakého zvrhlého důvodu mě bude zajímat i další jeho film. Škoda že ve filmu není obsaženo více humoru, myslím že to nebyl nesplnitelný úkol. Poslední půlhodinka už si jen tak dojíždí. Začátek volební kampaně bavící potenciál rozhodně měl. 55% ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je odborník na hraní debilů a Zach Galifianakis mu zdatně sekunduje, a to i přes mojí prvotní nedůvěru (dosud jsem s ním viděl jen Pařby a tam mi dost vadil). Film je nacpaný nekorektním a surovým humorem, který není pro každého (viz. low rating 61%). Já naštěstí mezi suchary nepatřím a tudíž jsem si film o politické kampani dvou rivalů nadmíru užil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scéna s kostolom, hadmi, kostolným oknom a enormne napuchnutou rukou je bomba, detto úplne nekorektné scény „sexu s manželkou môjho konkurenta“. Nevraviac o scéne, v ktorej sa Galifianakisove deti (a manželka) na jeho výzvu (ktorú okamžite oľutuje) priznávajú k riadne čudným veciam. Alebo policajná hliadka a následný test alkoholu. Alebo modlitba, „ste kostrou USA“ či „gore-jazvy z hrdzavej preliezačky“. Nie je to na 80%. Bohužiaľ. No je to dobrá komédia, ktorú vám ale odporúčam len ak máte aj vy v láske absurdný humor, ktorý si neberie servítky pred ústa, ale pritom nie je taký primitívny, ako vyzerá na prvý pohľad. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)

Reklama

Reklama