Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

RedHot 

všechny recenze uživatele

Výletníci jednak ohromují svou až pozoruhodnou nevtipností a trapností, ale i neochotou něco skutečně poznat nebo přiblížit divákům. Kdybych v Lednici sám nebyl (aktuální díl totiž pojednával právě o této lokalitě), po shlédnutí Výletníků bych o ní stále nevěděl vůbec nic. Oba pánové většinu času trčí v restauracích nebo ve vinných sklípcích a zbytek stopáže se nás snaží rozesmát bezduchým pitvořením. Místy je to tak hloupé, že se u toho ani usnout nedá. Inu, Toulavá kamera opět potvrdila svou informační dominanci a mimo jiné i ukázala, že budete-li hledat zdroj cestovatelských zážitků jinde, téměř určitě si naryjete hubu. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Já se musím smát, když čtu komentáře,že je to trapné, co je to za humor, nemá to úroveň, kecy, kecy, kecy.. Chápu, že lidé, hodnotící čtyřmi * Slunce seno a jiné voloviny, co používají onen (s)prostý lidový "vtip", nemůžou ocenit Výletníky a jiný druh humoru. Ale ruku na srdce - i když ze sebe dělají ti dva občas velké šašky, tak je to pořád pořad na úrovni a je dle mého poměrně užitečný. Nemá to být strohé a poučné, od toho je Toulavá kamera nebo Objektiv. ()

Reklama

Kimon 

všechny recenze uživatele

Inu, šaškovat za každou cenu, to ti dva umí na jedničku. V jejich letech by mohli vystupovat již poněkud vyzráleji, co říkáš ČT jedničko? Takto mrhat prostředky veřejnoprávní televize, to chce jistě velkou míru odvahy a drzosti. Vojtěch s Petrem nemají na inteligentnější dialogy asi dostatek rozumu. Nebo jsou to pořád ještě jenom puberťáci? ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Dva výjebníci jedou vlastenecky za nejmenovanou dojčechauto? Hajl lidowágen jetý v praxi?? Platí snad firma podobné sračky ve své rodné ýbrales??? . . . No každopádo zde jde zase jednou veřejnoprávě o ryzí hnus, formou i obsahem, snad nejodpornější materii vytvořenou >četečkou< za poslední rok(?)... A proč se vlastně tyhle mrdsketingové sračky odehrávají v >televizi veřejné služby< ? To je nějaký nový homoformát, než pan generální půjde definitivně i se svou suitou od válu? - - - P.S. A ty prachy z nejmenované autodebilky tekly tedy do téhle žumpy jako celku, nebo si firma zalepila jen ty homoblbečky v autě a zbytek šel zase pěšky z koncesionářských poplatků? . . . No kažosrádo "papa" buzničkám - a jednou to zúčtujete klucí, to bude vejlet, ze kterýho si naděláte do sedaček a fak nezbude po vás žádná škoda... °-[.. . . . Víc blít bez komentáře... - - - - - (S nutkáním na zvracení viděno párkrát na >předranní jebničce< , hodnocení 73., kokotmentář zde s naprostým zhnusením jako nešťastně sedmý - 21.7.2011) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik dílů už bylo, poprvé jsem se k 'Výletníkům' přichomítl při dílu o Špindlerově mlýnu. A řeknu vám - KURVA, CO TO BYLO??? Tohle se dává na ČT1 a ne někdy ve dvě ráno na ČT2 a ještě jen na odumírajících analogových kanálech, aby k tomu mělo přístup co nejméně lidí? Platí si to dva moderátoři/idioti doufám z vlastní kapsy!!! Pořad o naprostém HOVNU. Promiňte mi expresivní výrazy, ale to, čeho jsem byl svědkem během několika málo minut (ano, nedokoukal jsem), mi vyrazilo dech. O nějakém cestování nebo povídání o stezkách a zajímavostech na nich či okolí, nemůže být řeč. Všechno hloupě glosují dva pitomečci, co se snaží dělat naprosto tupou a trapnou zábavu, a tak se namísto informací o Špindlu dozvídáme o nutkání dostat do postele nějakou blonďatou nánu, která by prvního blba měla ukřižovat na Vrbatově mohyle a druhého blbla utopit v septiku pramene Labe. Z okolí uvidíme prd, zato záběrů na irelevantní a nepodstatné kretény je plno. Tfujtajxl. ~~~ Je mi jedno, jestli tohle byl jen náhodně blbý díl, a je mi jedno, jestli budou další, nahého Vojtěcha v prameni s hříbkem už nic nevyváží. ~~~ Zrušte ČT koncesionářské poplatky, klidně zaveďte reklamu, ať se ukáže, jestli se taky umí uživit sama. A pokud ne, ať krachne, nikomu to vadit nebude. Tohle by snad ani Prima nedala do vysílání! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama