Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

cyright 

všechny recenze uživatele

Tady jde o krásy země české až v druhé, ne-li třetí řadě. Ty vlastně tvoří jen nedůležitou kulisu pro to, aby nám dva panáci mohli dělat za státní peníze šašky před kamerou. Bohužel, kluci, smiřte se s tím, že tak, jako kámen ve vodě nikdy nebude plavat, tak váš výkon před kamerou nikdy nebude ani vtipný, ani vkusný. Na ČT měl asi někdo pocit, že ti dva se asi ještě jako moderátoři dost neztrapnili v jiných "show", tak jim dal nový vlastní "cestopisný" pořad, založený na hereckých etudách, jež se svým provedením a inteligencí hodí leda tak pro cvičené opice. Nemůžu se vyhnout srovnání s pořadem Na cestě s komentářem Bartošky a Donutila, který je oproti tomuto veledílu naprostá klasa. A ještě jedna věc: kdybyste náhodou v ČT měli třeba pocit, že dva muži moderátoři není úplně to pravý ořechový a že tomu chybí ženský prvek, měl bych pro vás skvělý tip na moderátorku, která by pánskou dvojici dokonale doplnila: Laďku Něrgešovou. ;-) ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Tak toto opravdu ne. Každý pořad o cestování má moji přízeň, ale Výletníci se teda opravdu nepovedli. Cestování po Česku za cenu jak na Hawaj? Pak je to pořad pro vás, ale na ČT jsou lepší pořady (Na cestě, Toulavá kamera, Objektiv) než tenhle. Dvojice Bernatský, Svěcený mají moje sympatie jako sportovní komentátoři nebo dříve ještě v pořadu Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit, ale Výletníky nic nezachrání. Nebýt této dvojice a jejich občasných vtípků, hodnocení jde ještě níž. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co chtěli autoři původně stvořit, ale výsledkem jejich snahy je paskvil, který o zajímavostech naší vlasti vypovídá naprosté hovno, zato jako prezentace křečovitého "humoru" vytvářeného za každou cenu dvojicí veřejnoprávních šašků je přímo náramný. Kam se hrabe Nova, tohle mohlo vzniknou opravdu jen pod křídly páně Janečka. Ale jednu výhodu to má - když se Svěcený pitvoří, alespoň nekomentuje sport... ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik dílů už bylo, poprvé jsem se k 'Výletníkům' přichomítl při dílu o Špindlerově mlýnu. A řeknu vám - KURVA, CO TO BYLO??? Tohle se dává na ČT1 a ne někdy ve dvě ráno na ČT2 a ještě jen na odumírajících analogových kanálech, aby k tomu mělo přístup co nejméně lidí? Platí si to dva moderátoři/idioti doufám z vlastní kapsy!!! Pořad o naprostém HOVNU. Promiňte mi expresivní výrazy, ale to, čeho jsem byl svědkem během několika málo minut (ano, nedokoukal jsem), mi vyrazilo dech. O nějakém cestování nebo povídání o stezkách a zajímavostech na nich či okolí, nemůže být řeč. Všechno hloupě glosují dva pitomečci, co se snaží dělat naprosto tupou a trapnou zábavu, a tak se namísto informací o Špindlu dozvídáme o nutkání dostat do postele nějakou blonďatou nánu, která by prvního blba měla ukřižovat na Vrbatově mohyle a druhého blbla utopit v septiku pramene Labe. Z okolí uvidíme prd, zato záběrů na irelevantní a nepodstatné kretény je plno. Tfujtajxl. ~~~ Je mi jedno, jestli tohle byl jen náhodně blbý díl, a je mi jedno, jestli budou další, nahého Vojtěcha v prameni s hříbkem už nic nevyváží. ~~~ Zrušte ČT koncesionářské poplatky, klidně zaveďte reklamu, ať se ukáže, jestli se taky umí uživit sama. A pokud ne, ať krachne, nikomu to vadit nebude. Tohle by snad ani Prima nedala do vysílání! ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Výletníci jednak ohromují svou až pozoruhodnou nevtipností a trapností, ale i neochotou něco skutečně poznat nebo přiblížit divákům. Kdybych v Lednici sám nebyl (aktuální díl totiž pojednával právě o této lokalitě), po shlédnutí Výletníků bych o ní stále nevěděl vůbec nic. Oba pánové většinu času trčí v restauracích nebo ve vinných sklípcích a zbytek stopáže se nás snaží rozesmát bezduchým pitvořením. Místy je to tak hloupé, že se u toho ani usnout nedá. Inu, Toulavá kamera opět potvrdila svou informační dominanci a mimo jiné i ukázala, že budete-li hledat zdroj cestovatelských zážitků jinde, téměř určitě si naryjete hubu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama