Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu. (latvar)

Recenze (33)

venca163 

všechny recenze uživatele

No jaký hodnocení asi dam dokumentu o natáčení nejlepšího seriálu všech dob™... No? No jasně, že jo... Ale fakt to stojí za to, pokud nevíte, jak to ti kluci dělaj, určitě se na to podívejte! A pokud to víte, jak jsem to věděl já, podívejte se na to taky, protože něco jinýho je o tom číst a něco jinýho je vidět je přímo v akci! "Very werr, I wir eat the cuttlefish!". Patnáctá série možná fakt trochu utrpěla vyčerpáním po Book of Mormon, ale i přes její vyloženě debilní druhou epizodu a depkoidní prostřední dvojdíl u mě uzrála. Show bych rozhodně neposílal na odpočinek, poslední 18. série pořád válí. Holt espéčko (jak South Park familiérně přezdívam) se taky, jako všechno ostatní, vyvíjí. "Oooh, this cuttlefish is shitting werr, hord on South Park, I berieve in yooouu!!!" (95%) ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zcela otevřený dokument nejen o novodobé podobě tvůrčího procesu kultovního South Parku. Neskutečně zajímavý byl kromě náhledu do zákulisí současného tvůrčího týmu kupříkladu i retrospektivní pohled na produkční materiál, se kterým Trey a Matt pracovali původně. Pro opravdové fanoušky naprostá nutnost! 90% … Trochu škoda té kratší stopáže, klidně bych s těma lidma vydržel sedět u obrazovky několik dalších hodin. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako věrného diváka je pohled na továrnu South Parku zajímavý. Ovšem HUMANCENTiPAD byl hroznej díl a já se těšil až to nebudou omýlat pořád dokola. Přišlo mě, že byly přínosnější záběry jejich práce na animaci a nápady. Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že mi v tomto dokumentu ještě něco chybí. Nezlobte se na mě, já čekal víc. ()

muliku 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je pecka, přesně něco takovédleho jsem potřeboval už od doby, co jsem fanda South Parku. Youtube o Parkerovi a Stonovi jsem prolezl snad celé, ale tolik informací jako v tomhle dokumentu nikde není. A potěšilo mě, že je Trey Parker fanda Star Wars :) (nebo to tak alespoň vypadá, podle jeho mikiny a lega v jeho kanceláři). ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené, zábavné a velice popisné nahlédnutí do zákulisí seriálu South Park a práce jeho hlavních tvůrců Treye a Matta. I přes to, že dokument ze zákulisí, do kterého se dá jinak jen těžko nahlédnout, oba tvůrce v mých očích srazil zpět na dva obyčejné lidi, naopak zvýšil mou úctu a obdiv k nim a jejich dynamickému dílu. Doporučuji každému, komu South Park alespoň něco říká. Na druhou stranu jako čistému dokumentu prostě chybí větší popisnost, systematičnost a kontext, a pořád omývanou aktuální epizodu, která bohužel z této série patří zatím k těm nejhorším, mě uvádí trochu v rozpaky a sráží to muj dobrý pocit a kvalitní zážitek. No, nic není dokonalé. ()

Zajímavosti (2)

  • V rokovacej miestnosti Parkera a Stonea je na stene zavesený zarámovaný hokejový dres Los Angeles Kings, s menom bývalého slovenského hokejistu, Žigmunda Pálffyho. (KN1Fe)
  • Epizoda, na které v dokumentu tvůrci pracují, je 1. díl 15. série s názvem „HumancentiPad“. (puchal)

Reklama

Reklama