Reklama

Reklama

South Park: Not Suitable for Children

(TV film)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trefné zobrazenie súčasnej spoločnosti. Milujem keď je epizóda aspoň z časti venovaná Randymu Marshovi. Jeho putovanie svetom Only Fans a svetom influencerov bolo zase raz najsilnejšou vecou na celej časti. Keby som písal čokoľvek iné, tak by som sa len zbytočne opakoval. Možno nie úplne najsilnejší diel - Panderverse sa mi páčil tento rok viac, ale stále to funguje, baví a núti k zamysleniu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu dokonalá a nesmírně aktuální satira. Při pohledu na děti ověšené ze všech stran Prime drinky si říkáte, že tvůrci přehánějí a zveličují. Tedy minimálně do té doby, než prozkoumáte stejně plné kapse mladších příbuzných. Rozhodně jeden z nejlepších celovečerních dílů posledních let, který se zaměřuje především na Prime drinky a vliv nejrůznějších retardovaných influencerů na snadno zmanipulovatelné nejmladší publikum. Na druhé straně je potom dospělá linka s Only Fans. [77 %] ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Krátké, rychlé, zábavné a úderné. South Park si tentokrát bere do parády další trendy dnešní doby, a to Prime drinky, Only Fans, Influencery a obecně ovlivňování dětí internetem a sociálními sítěmi a je to trefné i vtipné zároveň. Klasický SP opět nezklamal, skrze tuhle "40minutovou rychlovku" mě pobavil víc než dost a opět mi připomněl, proč vlastně (ne)mluvit sprostě. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Po vyloženě slabých Streaming Wars a slabším Joining the Panderverse konečně přišel ucelenější speciál South Parku, který zpočátku vypadal jako nejlepší ze všech - a to už jen tím, že obě ústřední zápletky dokázal propojit dohromady. V závěru to sice přijde s poselstvím, s kterým naprosto souhlasím, ale zároveň vše zakončí dost utnutě, nevýrazně a co mě zarazilo, tak i příliš přímočaře včetně prolomení čtvrté stěny. Jinak ale Parker a Stone ví naprosto přesně, na co poukazují a povedlo se jim na to udělat trefnou satiru, tentokrát i bez samoúčelného fekálního humoru a v nejedné scéně okolo influencerů či Credu/Primu (o kterém bych ani nevěděl, že existuje, dokud to brácha nepřitáhl domů a nekoupil si víc flašek i když mu to moc nechutná) udeřili hřebíček na hlavičku. Slabé 4* ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Satiru společnosti miluji a tady se mi ji dostávalo v nebývale velké a hlavně nijak omezené míře. South Park se zjevně nebojí ukázat na cokoliv a kohokoliv a to je dobře. Moc jsem si sledování užívala a nasmála jsem se. Bohužel si myslím, že na žádné zmíněné téma - Prime, OnlyFans, infuenceři - tvůrci nijak zvlášť nepřeháněli. Tímto dílem asi započala moje láska k South Park. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama