Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

venison 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to mým věkem, dobou nebo kvalitou filmu, ale pamatuju si původní seriál Městečko South Park o dost zábavnější.. Tohle téma mohlo být tak silný a vtipný.. Oni místo utahování z COVIDu řeší úplně nesmyslnou kauzu. Očekávání bylo o dost větší. Pokračování jsem ani nedokoukala. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? South Park je klasika, miluju to strašně moc let a drží si úroveň (narozdíl od Simpsnů či dalších podobných seriálů) do teď. Ano, pár posledních řad bylo slabších, ale stále je to koukatelné a tenhle poslední film byl fakt super. Vtipný to rozhodně je, akorát momentálně asi spíš pro fandy, většina fóru odkazuje na reálie ze seriálu. Budoucnost byla nejen trefná, ale i příjemně nostalgická. Skvělej filmek. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa nám tu schyľuje k veľkému finále. Post Covid je skvelou víziou budúcnosti. Samozrejme podľa toho najlepšieho čo mohli Parker a Stone z celého svojho univerza namixovať. Ani nie tak zábavné ( hoci to má svoje momenty) ako trefné. A to vo všetkých aspektoch ku ktorým sa vyjadruje. Z kedysi hrdinov sa stali lúzri. What a sad world. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš jen nucené pleasure pro fandy South Parku, mezi které se já naštěstí neřadím, a tak můžu hodnotit objektivně. Občas se sranda povede, občas je to nudnější, nicméně celá tahle parodie na lockdown i pitomost antivaxxerů je sama o sobě celkem zábavná. Uteče to rychle a nenudil jsem se, ale možná jsem čekal větší jízdu. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Trochu nečekaný směr, ale sedlo mi to. Frků míň, ale zápletka celkem zajímavá. Těším se na další díl. Nejvíc mi to připomínalo staré "futuristické" díly Simpsonových. Takže asi Simpsons did it. Ale všichni asi tušíme, kdo za smrt Kennyho může - Trey a Matt. Odkazy na oba Blade Runnery taky potěšily. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama