Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

honajz2 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty tři hvězdy jen za několik geniálních a naprosto trefných hlášek (nejvíc mě dostal ultra-korektní humor budoucnosti, ten byl fakt přesný :D) a za to, že to není jednostranné a po vzoru celého seriálu to stále dostatečně ryje do všech stran. Klady tu skutečně jsou, ne že ne, navíc je dost zajímavé vidět kluky v dospělosti a pozorovat, kam se všichni posunuli. Jenže si nemůžu pomoct, ale jede to celé jen na půl plynu a navíc je to přehnaná depka, kde toho humoru je vlastně málo, příliš se opakuje a něco kvůli té depce ani moc nevynikne. Není to prostě ten South Park, který dokázal vypovídat o depresivních tématech tak, že se u toho člověk smíchy válel po podlaze. Mělo to na víc po všech stránkách, ale kam vygraduje druhý díl jsem stejně dost zvědavý. Tenhle mě zklamal a ani to, co mohlo být absolutně nejlepší (rabín Cartman), není nakonec zas tak zajímavé. Slabé 3* ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na celém filmu je ten nápad. Ukázat, jak bude vypadat svět po 40 leté Covidové pandemii. Malí hrdinové zestárli a sjedou se na pohřeb Kennyho. Ve chvíli, kdy se zjistí, že Kennyho zabila nejnovější mutace Covidu, upadne celý South Park znovu do karantény, protože tamní obyvatelé mají mezi sebou jednoho neočkovaného. Nápad skvělý, realizace ale nic moc a vtipných okamžiků je v celém filmu pomálu. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa nám tu schyľuje k veľkému finále. Post Covid je skvelou víziou budúcnosti. Samozrejme podľa toho najlepšieho čo mohli Parker a Stone z celého svojho univerza namixovať. Ani nie tak zábavné ( hoci to má svoje momenty) ako trefné. A to vo všetkých aspektoch ku ktorým sa vyjadruje. Z kedysi hrdinov sa stali lúzri. What a sad world. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady a trefné narážky tomu rozhodně neschází. Nicméně se neubráním pocitu totálně promrhaného potenciálu. Dospělácká verze Cartmena a senilní důchodcovská verze Randyho, na to jsem byl natěšený jak moderní dvanáctka na svoji první soulož. Pocity z tohoto speciálu mám ovšem snad i horší než ta chlípná dvanáctka. Celý díl má nepříjemně přiškrcené koule. Na tohle nejsem od tvůrců moc zvyklý. [55 %] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Zabili Kennyho, parchanti….ale asi za tím tentokrát bude mnohem víc. Colorádská „zasranej“ covid satira aneb tenhle průser nikdy neskončí. Jestli mám s něčím problém, tak je to absence klasického South Parku…..neseděla mi dospělá stylizace hlavních postav a především jsem postrádal jakoukoliv formu humoru. Co však na druhou stranu potěšilo, tak pocit z toho, že se nezbláznilo jenom moje okolí, ale že jsme v tom jeli (a možná ještě pojedeme) všichni pěkně pospolu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno