Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš jen nucené pleasure pro fandy South Parku, mezi které se já naštěstí neřadím, a tak můžu hodnotit objektivně. Občas se sranda povede, občas je to nudnější, nicméně celá tahle parodie na lockdown i pitomost antivaxxerů je sama o sobě celkem zábavná. Uteče to rychle a nenudil jsem se, ale možná jsem čekal větší jízdu. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Humoru tu opravdu mnoho není, protože děj se odehrává v budoucnosti, v té budoucnosti, kterou nám všichni možní aktivisté připravují. Bohužel asi tak nějak to bude vypadat. K prasknutí přeplněné domovy důchodců, které musíme chránit a uměle tak prodlužovat délku života na úkor jeho kvality a samozřejmě na úkor kvality života mladých. Ještě to není úplně natvrdo, ikdyž i o transgender problematiku se to také trochu otře. Výborný speciální díl lehce navazující na Pandemický speciál. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Jako otevírák nové série výborné, jako samostatný film to ale fungovat nemůže, protože to skončí ve chvíli, kdy to položí klíčové otázky na stůl. Pokud je to samostatný film, tak mu prostě půlka chybí. Ale v té první je všechno - hyper-hyperkorektnost, globální změna klimatu, antivax, všechno je "-plus"... EDIT: 25. 2. 2024, druhé zhlédnutí. Tak se nakonec ukázalo, že to JE první díl a už se těším na druhý. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

běžně nehodnotím jednotlivé epizody,ale tohle je přeci jen výjimka.Další South Park ve své covidové sérii tentokrát válí a i když to třeba není tak třeskutá zábava,trefné je to maximálně a bere si to na paškál prakticky všechno co teď všichni prožíváme a vidíme (primárně) v online prostoru.Pánům nápady evidentně stále nedocházejí...80% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Zabili Kennyho, parchanti….ale asi za tím tentokrát bude mnohem víc. Colorádská „zasranej“ covid satira aneb tenhle průser nikdy neskončí. Jestli mám s něčím problém, tak je to absence klasického South Parku…..neseděla mi dospělá stylizace hlavních postav a především jsem postrádal jakoukoliv formu humoru. Co však na druhou stranu potěšilo, tak pocit z toho, že se nezbláznilo jenom moje okolí, ale že jsme v tom jeli (a možná ještě pojedeme) všichni pěkně pospolu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama