Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dánském kostelíku se koná poslední rozloučení s tragicky zesnulým Simonem. Sešli se zde nejen jeho nejbližší příbuzní, ale i spousta sousedů. Všichni truchlí nad obrovskou ztrátou, tedy až na jeho bratra Johannese, který se raději věnuje šňupání na toaletách. Kněz započne poněkud podivný obřad, který probudí několik pěkně vyhládlých nemrtvých. Zombie okamžitě zaútočí na lidi v kostele a hrstka přeživších musí začít bojovat o holé životy... (SOLOM.)

(více)

Recenze (19)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se neuvěřitelně těšil. Těšil jsem se že uvidím po dlouhé době konečně pořádný zombie horor. Ale bohužel opak je pravdou. Film je strašnej. Od začátku jsou tady postavy na zabití, a to nemluvím o tom kreténovy feťáckém kterej mi lezl neuvěřitelně krkem. Jediné co mě trošku bavilo byly masky zombíků ale těch tu moc není. Další ne moc dobrý zombie film na který rychle zapomenu. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Atmosféra a kostýmy byly vynikající. Předešly i mnohé lepší filmy, ale příběh a kamera byla přímo příšerná. Výhodou byla krátkost tohoto filmu, který také oceňuji. A ještě se mi líbil ten kontrast - hrůza uvnitř kostela a konečná scéna, kde venku je klid, jako by se nikdy nic nestalo. Shrnutí: dalo se z toho vytřískat mnohem víc, základy měl tento film dobré. ()

Reklama

folklorman 

všechny recenze uživatele

Dánská amatérská záležitost, jejíž největším trumfem bude (asi) samotný začátek filmu. Nevím, ale ten pohřební obřad spolu s dopředu známou skutečností o výskytu zombies dosti zhustil atmosféru, která by se právě tady dala nádherně krájet. Bohužel atmosféra i počáteční nadšení vystřídala studená sprcha v podobě sprintujících mrtvol, špatných masek, efektů a dementního jednání postav hlavních i vedlejších. Tomuto filmu by k udržení atmosféry (hlavně vážnosti) nejlépe prospěly Fulciho pomalé zombie. Očekávaný finální střed s mrtvým bratrem nijak negradoval a jen nezajímavě skončil. Horší průměrná záležitost. Velké plus za vynikající začátek a předčasně ztracenou atmosféru. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

To by z toho červi blili a ...no dělali by toho hodně a hezké by to rozhodně nebylo...já pořád čekala na nějaké mravní poučení, na nějaký děj, na nějaký smysl. No a pak mi došlo, když to skončilo, že to má 50 minut, takže scénáristi (byli tady vůbec nějací?) se asi rozhodli, že to vlastně nemá smysl. Smysl má poslat na pohřeb do kostela bandu neurvalých a bezcílných zombie a ty nechat řádit na bandě truchlících. A to s notnou dávkou krve, vnitřností a chybějících končin, co se jako pravé jen tváří (nicméně, za ty dávám hvězdu, bylo jich vážně hodně). Netočil to náhodou jeden nejmenovaný uživatel odsud? Měla bych tip! ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad... pokus tam byl. Ale budu to hodnotit jako další nepodařené amatérské "homevideo" na téma zombie! Jelikož jsou zombíci (jako by) můj obor,musím dát pouze 20%. A proč? Proč nedám rovnou odpad? Protože je tento snímek přece jen lepší než nějaké americké Zone of the dead, Zombie přichází apod. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama