Reklama

Reklama

Po jednom mejdanu se Joe Doucett probouzí v neznámém pokoji a vedle kocoviny má mnohem závažnější problém. Neví kde je, nemá své osobní věci a hlavně - nemůže ven. V televizi navíc hlásí, že jeho žena byla zavražděna a on je hlavním podezřelým, po masakru v jeho domě zůstala naživu malá dcerka. A tak to zůstane na dlouhých 20 let. V Bílém domě se střídají prezidenti a on stále neví, kde je, kdo ho vězní, na jak dlouho a proč. Den za dnem v jedné malé místnosti. 20 let. Zničehonic se probouzí venku na svobodě. Jediné, na co od té chvíle myslí, je pomsta, za kterou jde nelítostně a brutálně. Brzy navíc v telefonu uslyší: „Jestli chceš vidět svou dceru ještě někdy živou, odpověz na dvě otázky. Proč jsem tě nechal uvěznit? A proč jsem tě teď pustil ven?" (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

ChArLeNe

já jsem zvyklý na námáhání prstů, jelikož prsty používám na mnoho věcí, které nemájí vůbec nic společného s uspokojováním

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Beckett51

tak to je ešte zložitejší postup, by som povedala. pokiaľ si ale už rovno nemal pred-pripravený ten celý zástup výkričníkov, a až potom si dal CTRL+C CTRL+V.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

sniper18

To je, ale zase jenom tvůj subjektivní názor. Mě když něco baví víc, tak je to logicky proto, že je to pro mě kvalitnější film. A to pozor patřím jinak mezi ty největší odpůrce remaků na CSFD jak je o mě dobře známo :-)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Pokiaľ je pôvodné dielo originálne a navyše s osobitým prístupom a remake je bez jediného vlastného nápadu natočený štandardným štýlom pre radového diváka, tak nikdy nemôže byť kvalitnejší. Samozrejme vždy sa môže niekomu páčiť viac, to je prirodzené, ale neviem si predstaviť, ako by takýto remake mohol byť kvalitnejší.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Daggeron

Daggeron (hodnocení, recenze)

Ja si zas myslím, že tým, že som nevidel pôvodnú verziu, nemal som aspoň predsudky pri posudzovaní tejto :) A mohol som ju teda bez nejakých vedľajších vplyvov zhodnotiť. Fakt je ten, že mne sa tento Oldboy páčil, hoci by som vedel nájsť pár odveci momentov, ale ten Brolin tu bol vynikajúci... :)

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Deryll

to je věc názoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na příspěvěk reagoval Deryll, ChArLeNe

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Beckett51

Taky že je!:D.....tuhle verzi sem estě neviděl ale už těd je mi jasné že lepší ako ten původní to bejt nemůže:)

na příspěvěk reagoval Beckett51

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Daggeron

ne, ona byla jeho dcera, ale v tomhle americkém remaku komplet vystřihli hypnózu, díky které celý ten plán fungoval :)

a na konci se hlavní hrdina nechal zhypnotizovat, aby úplně zapomněl, že je to jeho dcera a zůstal s ní, což by asi na americké publikum byla už moc velká úchylárna, tak se toho báli, a nedali to tam :)

na příspěvěk reagoval Daggeron, ChArLeNe

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Daggeron

už si přesněji nepamatuji jak to bylo, viděl jsem to docela dávno, takže takhle dopodrobna ti bohůžel neodpovím :-(

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

darthhokro

Aj mňa teraz zaujíma orginál. Síce úplne napichaný nie som, ale je to kvalitný snímok, ktorý na mňa zapôsobil.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Teď jsem to dočuměl a musím říct že je to geniální.  Nejspíš prubnu i ten původní film.

na příspěvěk reagoval ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Já to nikomu neberu. Pro mě je to pozérskej film co si hraje na art. Nějak v tom furt ten hlubší smysl ne a ne objevit...

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

mě se OGF líbilo jenom o malililinko méně než Oldboy, ale i tak to považuji za geniální film a sedlo mi to téměř stejně jako Drive.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

05.10.2013

Samozřejmě, ne doslova, i když by to byl asi zábavný crossover. Poté, co si Kick-Ass 2 v kinech nevydělalo ani na produkční náklady, je tahle série asi nadobro ukončená. Aaron Taylor-Johnson ale… (více)

Josh Brolin od Matky boží

Josh Brolin od Matky boží

07.08.2013

Brolina, kterého brzy uvidíme v remaku korejského OldBoye, si zřejmě užíval maskování během natáčení westernového propadáku Jonah Hex. Brzy podstoupí ještě náročnější proměnu – zahraje si totiž… (více)

Blanchett a Theron: Kruté blondýnky

Blanchett a Theron: Kruté blondýnky

30.11.2012

Ve svých následujících filmech rozhodně nebudou jednat v rukavičkách. Cate Blanchett si po zlých agentkách v Hanna a Indiana Jones a Království křišťálové lebky připíše do filmografie další zápornou… (více)

Reklama

Reklama