Reklama

Reklama

Dead Island

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Polsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

V krátkém traileru na novou počítačovou hru sledujeme boj o přežití trojčlenné rodiny, která si pouze chtěla v klidu užít dovolenou u moře. To jim ale nedovolí horda zombie, která se snaží prodrat do jejich letního bytu. (DaUr)

Recenze (119)

TomX2

všechny recenze uživatele

Ešte než začnem písať svoj komentár k tomuto traileru, túto hru som nikdy nehral aj keď som videl pomerne veľa herných videí a ukážok na ňu. Trailer je naozaj výborný a snaha/práca tam je ozaj vidieť. Je výborne zostrihaný, graficky tiež nie je najhorší a najviac mi do toho sedí hudba, ktorá sa k tomu hodí. Dobrý je aj príbeh a zombie su vyzobrazení tiež výborne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

:D Ty jo, netušil jsem, že se sem přidávají i cinematic trailery, super :D. Co se týče samotného filmečku, tak ten jsem ve své době hodně žral. Je to velice nápadité, emotivní a prostě zábavné. Ovšem později vyplulo na povrch, že ten nápad s přehráváním směrem dozadu byl již pouze převzatý z nějakého staršího videoklipu, což mi trošku zkazilo výsledný dojem, ale jinak paráda...100% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Někdo by si možná pomyslel, že tvůrci už se snad ani nemůžou ukázat s ničím novým, neotřelým či nápaditým na poli zombie filmů. Mezi všemi těmi zavedenými stereotypními formáty, ač na těchto principech stále kvalitně fungujících, jsem objevila skromný tříminutový výsek ze života jedné rodinky, která se snaží uniknout ze spárů armády brutálních, rozpadajících se a odporných Zombií. Filmek si zaslouží pozornost díky své animaci i nápaditému zpracování, které ve mně dokázalo vyvolat pocity deprese nad jejich osudem... ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tříminutové video plné emocí, režijních vychytávek, animace 21.století a to vše v podání nelineárně probíhajícího zombie masakru za podmanivě kouzelných tónů klavíru. Rozhodně nejpůsobivější trailer k počítačové hře a dost možná nejzajímavější trailer vůbec. Doufejme v alespoň z poloviny tak povedené filmové zpracování. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

úžasný, emocemi naprosto nabitý trojminutový zážitek. Samozřejmě vizuál špička, to už v dnešních herních videích není nic neobvyklého a hlavně zajimavě koncipovaný děj, u kterého se musíte dost soustředit. Paradoxem je, že to je trailer na obyčejnou zombie vyvražďovačku. Tvůrci ale přesto musí být trochu kreativní, když se jim povedlo udělat tak krásnou propagaci. 4, na větším prostoru by to fungovalo jen sotva ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Krátký snímek je trailerem ke stejnojmenné počítačové hře. (MikeCool)
  • Trailer získal ocenění na mezinárodním festivalu Cannes Lions. (MikeCool)

Reklama

Reklama